2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 111607 بازدید | 172 پست
ببین من چند ماهه پشت سرم درد میکنه، فکر میکردم میگرنه، و گاهی دست درد شدید میگیرم 

عزیزم منم پشت سرم یعنی بالای گردنم حالت ضربانی شدید درد میکنه،ورزش سنگین هم انجام دادم و اجسام سنگین بلندکردم،دکتر رفتم گفت دیسک گردنه،توام این علامت رو داشتی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ، منم حدود یک ماه هست که علایم دیسک گردن رو دارم. متاسفانه دکترها بجای روحیه دهی از زندگی ناامیدت میکنن و سریع میگن عمل، حتی به سن طرف هم نگاه نمیکنند ، خواهرم و مادرم هم دیسک گردن داشتن با مراعات و فیزیوتراپی بهترن . من خیلی احساس افسردگی میکنم ،زندگی برام تلخ شده ، برای هم دعا کنیم. 

بدن ما خانم ها خیلی حساس تر از اون چیزیه که هست، به همدیگه توصیه کنیم زیاد خم نشن.

التماس دعا

درد کمر و گردن داری؟

هنوز نتونستی یه دکتر خوب پیدا کنی؟؟؟

فکر میکنی همه روش های درمانی رو امتحان کردی و نا امید شدی؟

یه سر به مطب دکتر اشکان خواجو بزن...  

شماره های تماس برای مشاوره

09398888408- 09366615533

09224572476- 02122387810

درد خیلی شدیدی تو ناحیه گردن و شونه هام احساس میکردم...دکترای قبل بهم گردنبند داده بودن که هیچ تاثیر ...

سلام گلم خوبی عزیزم دیسک گردنت واقعا خوب شد؟من شوهرم چند وقته درگیره همین موضوعه اصلا خوب نمیشه🥺دکترم رفته دارو داده گفته دوماه بخور خوب نشدی برو عمل کن

دیسک مهره سینه دکتر میگفت جای بدیه قابل عمل نیست نمیدونم یعنی چی 😥😥

عزیزم میشه بگی دقیق کجا درد داره من تقریبا پشت بالا معدمه یه وجب زیر کردنم تقریبا اونجا دیسک مهره سینس؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
عزیزم میشه بگی دقیق کجا درد داره من تقریبا پشت بالا معدمه یه وجب زیر کردنم تقریبا اونجا دیسک مهره سی ...

دیسک من بین دو کتفم هست دقیق پشت قلب تو نت بزن شماره مهره ها هست متوجه میشی شما هم احتمالا اون حدوداست  اما تا ام ار ای ندی نمیشه گفت چون دردش به دست میخوره به پایین کتف هم میخوره تو خود کتف هم دردش احساس میشه  باید مطمئن شی که دیسک هست 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
دیسک من بین دو کتفم هست دقیق پشت قلب تو نت بزن شماره مهره ها هست متوجه میشی شما هم احتمالا اون حدودا ...

اره گلم همینه دیسک دکتر من بالا رو برام عکس نداد فقط پایین داد پایین داشتم یکی بالا هم درد گرفت چند وقت بعد 

دیسک من بین دو کتفم هست دقیق پشت قلب تو نت بزن شماره مهره ها هست متوجه میشی شما هم احتمالا اون حدودا ...

برا دیسک اینجا ورزس یا ...فایده نداره 

برا دیسک اینجا ورزس یا ...فایده نداره 

اصلا جواب نمیده چون یه مایع بین دیسک هست که میزنه بیرون چطور با ورزش خوب میشه من که کمی بهش فشار بیارم درد میگیره 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
اصلا جواب نمیده چون یه مایع بین دیسک هست که میزنه بیرون چطور با ورزش خوب میشه من که کمی بهش فشار بیا ...

ورزش کردین و اثر نداشته ؟به صورت مداوم ؟  عملش میدونید چقده من دوتا دیسک داشته باشم یکیش پایین یکیش بالا هزسنش دوبرابر میشه من مجبورم بخاطر کار عمل کنم 

اصلا جواب نمیده چون یه مایع بین دیسک هست که میزنه بیرون چطور با ورزش خوب میشه من که کمی بهش فشار بیا ...

اخه خیلیا دیدم دیسک پایین کمرشون خوب شده با ورزش 

شما کایروپراکتیک هم رفتین ؟ خب باید چیکار کرد درد نکنه رعایت مثلا چطور رعایت کنم