2777
2789
عنوان

درد و دل

74 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان دل .میخوام درد و دل کنم و شما راهکار بدین .من خودم شاغلم و درامد دارم.ی دختر 1 ساله دارم همسرم هم مرد خوب و خوش اخلاقیه. از نطر مردم من تو زندکیم چیزی کم ندارم.البته وضع مالی ما متوسطه ولی خب خیلی از اطرافیان این حرفو شنیدم .اما مشکلم اینه ک اصلا اعتماد بنفس ندارم خودمو خیلی دست کم میگیرم اصلا خودمو دوست ندارم .این عدم اعتمادبنفس باعث شده عصبی و بی حوصله بشم.برای چیزی ذوق ندارم .با این ک درامد دارم نمیتونم خرج کنم حتی دوست ندارم لباس برا خودم بخرم.تمرکز کافی ندارم ک یک کتابو تا آخر بخونم/کتاب روانشناسی / درصورتی ک قبلا عاشق کتاب بود.همش حس میکنم خونه و زندگیم خیلی سطح پایینه ولی حوصله رسیدگی و زیبا کردن خودم و خونم را ندارم .تنها امیدم دخترمه.

شنیدین میگن تشخیص مشکل 50 درصد مشکل را حل میکنه من الان نمیدونم واقعا چ دردمه خواهشا اگه راهکاری دارین دریغ نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خودمم حس میکنم افسرده شدم .کسی راهکاری داره

سعی کن بری دنبال تغییر، مثلا خونتو عوض کن، ظاهرتو تعییر بده هر چند کوچیک مثل رنگ مو و ... . برا خودت دلخوشی پیدا کن، پیدا نکردی بساز.

کار هنری هم هرزگاهی انجام بده انرژی مثبت می گیری.