2777
2789
عنوان

حالم بده 😭

215 بازدید | 10 پست

حالم خیلی بده با شوهرم از یک طرف دعوام شده از یک طرف دیگه بیبی چک زدم و مثبت دراموده حالا نمی‌دونم درسته یا نه اما من بچه نمیخوام ! اصلا حوصله ‌و وقتش رو ندارم 😭 واقعا دلم می‌خواد که مثبت کاذب باشه 😭😭

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

منم دوست پسرم داره حالم بده عصبیم

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول ک مبارکت باشه دوما حست بخاطر اینکه الان با همسرتون دلخورین خداروشکر کن و سعی کن حس بد رو ...

خیلی ممنون با این وجود که من اصلا بچه نمیخوام و قبل از این دعوا هم نمیخواستم الان هم واقعا امیدوارم کاذب باشه من کشش ندارم اصلا همین یکی کافیمه

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
وای حتما بحث کردین

نه داره میره سوئد  

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
آخی عزیزم برای همیشه؟

اوهوم

هر چ خیرباشه براتون پیش بیاد دوستم

خیلی ممنونم