حالم خیلی بده با شوهرم از یک طرف دعوام شده از یک طرف دیگه بیبی چک زدم و مثبت دراموده حالا نمیدونم درسته یا نه اما من بچه نمیخوام ! اصلا حوصله و وقتش رو ندارم 😭 واقعا دلم میخواد که مثبت کاذب باشه 😭😭
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اول ک مبارکت باشه دوما حست بخاطر اینکه الان با همسرتون دلخورین خداروشکر کن و سعی کن حس بد رو ...
خیلی ممنون با این وجود که من اصلا بچه نمیخوام و قبل از این دعوا هم نمیخواستم الان هم واقعا امیدوارم کاذب باشه من کشش ندارم اصلا همین یکی کافیمه
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید