2777
2789
عنوان

حالم بده 😭

215 بازدید | 10 پست

حالم خیلی بده با شوهرم از یک طرف دعوام شده از یک طرف دیگه بیبی چک زدم و مثبت دراموده حالا نمی‌دونم درسته یا نه اما من بچه نمیخوام ! اصلا حوصله ‌و وقتش رو ندارم 😭 واقعا دلم می‌خواد که مثبت کاذب باشه 😭😭

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

منم دوست پسرم داره حالم بده عصبیم

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اول ک مبارکت باشه دوما حست بخاطر اینکه الان با همسرتون دلخورین خداروشکر کن و سعی کن حس بد رو ...

خیلی ممنون با این وجود که من اصلا بچه نمیخوام و قبل از این دعوا هم نمیخواستم الان هم واقعا امیدوارم کاذب باشه من کشش ندارم اصلا همین یکی کافیمه

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
وای حتما بحث کردین

نه داره میره سوئد  

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
آخی عزیزم برای همیشه؟

اوهوم

هر چ خیرباشه براتون پیش بیاد دوستم

خیلی ممنونم