رو ب ا سنم جوش میزنم زیر پوستی دردناک بعد که میخوابه جاش سیاه میشه پماد زینک اکساید چنتا دیگه هم استفاده کردم تاثیر نداشته اگه تجربه ایی دارید کمکم کنید واقعا خیلی زشت شده منم که حساس
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
انگشتر گوشواره نقره دارم استفاده نمیکنمبنظرتونمیخرنش؟
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...