2777
2789
عنوان

دهنم سرویس شده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 74 پست
نالان‌دم‌ دست نیست یهو یادشون افتادم از مشهد واسم‌اوردن ی‌گردنبندم‌هست ولی نمیدون اونو دادمش خواهرشو ...

اره بابا چرا نباشه

بزار دیواری جایی یا بده ی مغازه ای برات بفروشه

اگ خوشگل باشن زودتر فروخته میشن

/:     ‌
عکس بذار ببینیم

عکسشو ندارم الان دم دست نیس‌باید پتشم‌از‌کمد دیواری دربیارم‌ ب نظرتون‌مث طلا اینارم‌ میخرن‌ی سنگ فیروزه ابی هم داره  

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نالان‌دم‌ دست نیست یهو یادشون افتادم از مشهد واسم‌اوردن ی‌گردنبندم‌هست ولی نمیدون اونو دادمش خواهرشو ...

بذار دیوار یا برو نقره فروشی ازت میخره

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

من فقط یه کیست دارم اونم به اندازه 40 میلیمتر میخوام بدونم ممکنه جوش صورتم به خاطر همین باشه؟

جوشای دردناک معمولا هورمونیه مخصوصا اطراف چونه

دنیا ارزش هیچی ندارهنه خنده نه گریه، خاک تو سرت دنیا
عکسشو ندارم الان دم دست نیس‌باید پتشم‌از‌کمد دیواری دربیارم‌ ب نظرتون‌مث طلا اینارم‌ میخرن‌ی سنگ فیر ...

اگه نقره باشه اره میخرن ولی خیلی زیرقیمت

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

اره بابا چرا نباشه بزار دیواری جایی یا بده ی مغازه ای برات بفروشه اگ خوشگل باشن زودتر فروخته میشن

اره خوشگلن من‌استفاده نمیکنم‌من  حلقمم ب زور میندازم‌انقد حواسم نیس بهش الان‌1‌ماهی هست خونه مامانمه 😂😂😂

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
اگه نقره باشه اره میخرن ولی خیلی زیرقیمت

اااا خیلی پایین تر الان تو دیوار یکی دیدم‌تو اندازه های بره من بود زده بود 290

ببین عزیزم من رفتم دکتر گفت فقط بایدجاشوتمیز وبهداشتی نگهش داری یکم دردناکه ولی خوب میشه جاشم نمیمون ...

دائم میشورم تمیز از امشب شروع کردم از کرم آبرسان صورتم بزنم😑

اره خوشگلن من‌استفاده نمیکنم‌من  حلقمم ب زور میندازم‌انقد حواسم نیس بهش الان‌1‌ماهی هست خونه ما ...

منم چیزی نمیتونم بندازم/:(منم انگشترامو از جارو برقی در میارم!)عاشق نقره جاتم

ولی شوهرم میگه انقد طلاخریدم بعد بری از اینا بندازی؟!نمیزره

/:     ‌
من فقط یه کیست دارم اونم به اندازه 40 میلیمتر میخوام بدونم ممکنه جوش صورتم به خاطر همین باشه؟

اره عزیزم‌جوش‌صورت من‌رو چونم خیلی میزدم‌و رو گونه‌هام ولی خوب شد ولی الان‌باز رو چونه هام‌میزنه فک‌کنم‌دوباره‌کیست باشه

اااا خیلی پایین تر الان تو دیوار یکی دیدم‌تو اندازه های بره من بود زده بود 290

اگه تو دیوار بفرکشی به صرفست ولی اول برو نقره فروشی ببین چندمیگن بعد اگه پایین خرید داشت بذار دیوار اگرم نخریدن همون نقره فروشی بفروش

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز