2777
2789
عنوان

دهنم سرویس شده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 74 پست
قرص خاصی نمیخوری؟ بدنت عفونت‌داره از اونجا میزنه بیرون‌مشکل هورمونی‌ نداری؟ ی دکتر برو یآزمایش خون ...

من بدنم عفونت نداره ولی یه مقداری تستسترونم بالاس و کیست تخمدان دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید یه بنده خدایی فشار جنسی که بش میومد دقیقا اینطوری میشد

یعنی چه جوری؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
آره لامصب انقد درد میکنه که

شاید مو رفته توش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من بدنم عفونت نداره ولی یه مقداری تستسترونم بالاس و کیست تخمدان دارم

ب خاطر همینه این جوشا من‌خودم‌کیست داشتم رو سرشونه هام‌پر حوش میشد

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
قرص خاصی نمیخوری؟ بدنت عفونت‌داره از اونجا میزنه بیرون‌مشکل هورمونی‌ نداری؟ ی دکتر برو یآزمایش خون ...

نه قرص نمیخورم نمیدونم والا از چیه رومم نمیشه برم دکتر بگم اونجام جوش میزنه فردا بزنگم ببینم دکترم باشه یه سر برم واقعا دیگه کلافه شدم

نمیدونم🙄ندیدمشون ک 

نالان‌دم‌ دست نیست یهو یادشون افتادم از مشهد واسم‌اوردن ی‌گردنبندم‌هست ولی نمیدون اونو دادمش خواهرشورم‌یا هست ب نظرتون‌خرید این‌چیزام هست؟

یعنی چی 

ینی وقتایی که از لحاظ جنسی خالی نمیشد جوش دردناک درشت زیر پوستی میزد بعدش کم کم بعد یه هفته دردش میفتاد و جوش سرسیاه میشد

دنیا ارزش هیچی ندارهنه خنده نه گریه، خاک تو سرت دنیا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز