2777
2789
عنوان

دهنم سرویس شده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 74 پست
ممنون گلم😘

😘

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اا من این‌پمادو بگیرم من وقتایی ک قرص ضد بارداری میخوردم‌ نمیزد بعد ک قطع میکردم‌میزد ولی الان‌1 سال ...

ما زنا چقد دردسر داریما

شوهرم میخوابه من صد مدل کرم و تونر میزنم بعد میرم بخوابم خوابم میپره☹

صددرصد😐شده بهتم تهمت میزنن ای شوهرش دوسش نداره و به همه طلا میده و ب زن خودش نمیده و...توصیه میکنم ...

نه میگن وا شما خودتون که مغازه دارین چرا طلا هاتو تند تند عوض نمیکنی انگار ما سرگنج نشستیم

ما زنا چقد دردسر داریما شوهرم میخوابه من صد مدل کرم و تونر میزنم بعد میرم بخوابم خوابم میپره☹

واقعا دردسر نیس میگیم وای نکنه الان‌اینجور شدم بدش بیاد فلان‌بشه خودمون اعتماد ب نفسمون پایینه.ولی حتما برو دکتر ازمایش خون بنویسه من‌مطمنم خوب میشی پریود ک میشید؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
نه میگن وا شما خودتون که مغازه دارین چرا طلا هاتو تند تند عوض نمیکنی انگار ما سرگنج نشستیم

وایی ی دوستی داشتم سر هر تولد یا جشن عقد عروسی میگفت‌وایی طلاهامونو عوض‌نکردیم ی سوژه ای بود انقد طلا باز بودن میگفتم بیکاریا چقد طلا عوض‌میکنی

واقعا دردسر نیس میگیم وای نکنه الان‌اینجور شدم بدش بیاد فلان‌بشه خودمون اعتماد ب نفسمون پایینه.ولی ح ...

آره واقعا من که کلا تخریب شدم با این جوشا افتضاح آره باید برم دکتر تقریبا ۱۱ ماه بلد زایمونم پریود شدم ۳ الی ۴ ماه جوش میزنم

آره واقعا من که کلا تخریب شدم با این جوشا افتضاح آره باید برم دکتر تقریبا ۱۱ ماه بلد زایمونم پریود ش ...

اخه من عمم یائسه شده بود جوش‌باسن‌ داشت زیاد میگفتن واس خاطر اینه ک پریود نمیشه ولی شما جوونی همون‌عفونت انشالله هیچی نیستزود خوب میشی 😘.شب بخیر

چی جوابشونو میدی؟

هیچی میزازم خوش باشن🤣آخه الان من النگوهامو عوض کنم دو الی ۳ میلیون باید اجرت بدمو اجرت طلایی که دارمم که قبلا دادم کلی ضرره مگه مجبورم کلا با طلا هم حال نمیکنم

وایی ی دوستی داشتم سر هر تولد یا جشن عقد عروسی میگفت‌وایی طلاهامونو عوض‌نکردیم ی سوژه ای بود انقد طل ...

قدر پولشو نمیدونه بدبخت من سعی میکنم به جا این ولخرجی ها به لباس پوشیدنو پوست صورتم اهمیت بدم

هیچی میزازم خوش باشن🤣آخه الان من النگوهامو عوض کنم دو الی ۳ میلیون باید اجرت بدمو اجرت طلایی که دار ...

حرف مردمو ولش😁کلا هرچی دوس داری خودت بکن تو چششون

مردم توهرجایگاهی باشن حسرت بقیه رو میخورن

/:     ‌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز