رو ب ا سنم جوش میزنم زیر پوستی دردناک بعد که میخوابه جاش سیاه میشه پماد زینک اکساید چنتا دیگه هم استفاده کردم تاثیر نداشته اگه تجربه ایی دارید کمکم کنید واقعا خیلی زشت شده منم که حساس
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
نه میگن وا شما خودتون که مغازه دارین چرا طلا هاتو تند تند عوض نمیکنی انگار ما سرگنج نشستیم
وایی ی دوستی داشتم سر هر تولد یا جشن عقد عروسی میگفتوایی طلاهامونو عوضنکردیم ی سوژه ای بود انقد طلا باز بودن میگفتم بیکاریا چقد طلا عوضمیکنی
آره واقعا من که کلا تخریب شدم با این جوشا افتضاح آره باید برم دکتر تقریبا ۱۱ ماه بلد زایمونم پریود ش ...
اخه من عمم یائسه شده بود جوشباسن داشت زیاد میگفتن واس خاطر اینه ک پریود نمیشه ولی شما جوونی همونعفونت انشالله هیچی نیستزود خوب میشی 😘.شب بخیر
هیچی میزازم خوش باشن🤣آخه الان من النگوهامو عوض کنم دو الی ۳ میلیون باید اجرت بدمو اجرت طلایی که دارمم که قبلا دادم کلی ضرره مگه مجبورم کلا با طلا هم حال نمیکنم