سلام دوستان من خیلی دعاها خوندم برا برگشت عشقم از تایپیکای قبلیم میفهمین..ولی بالاخره امشب هم برگشت هم خواستگاری کرد واصرار داره زودم ازدواج کنیم..فقط چون چند تا دعاخوندم نمیدونم دقیقا تاثیر کدومشونه ولی همشو میگم که انشالله بقیه بتونن باهمین دعاهابه عشقشون برسن..منکه الان از ذوقم دستم میلرزه تایپ میکنم
یهویی ازم سرد شدو انگار کلا بهم حسی نداره ورفت..مااصلا مشکلی نداشتیم باهم ولی خب یهویی سرد شد..منم ش ...
ایشالا کی میان واسه خواستگاری نگفته رها دس دس نکن بزار زودتر بیاد بهتر ه خبرمو ن کن ایشالا واسه شب خواستگاریت، فقط ی چیزی مث من هول نشی وای🙈🙈🙈🙈ابروم رفت ی نصف چایت پررنگ نصف دیگش کم رنگ باشه بدبختی کجاش بود نصفشون سر خالی بودن شوهرم الان همش میخنده بهم میگدش وای اصلا یاداون موقع میفتم استرس میگیرم خخخ ایشالا دوسه سال دیگ مث الان من نی نی تم توراه باشه بهترین حس دنیا رو داره
اون خودش اول ازهمه یچی بهم گفت مردم از خنده..گفت یچی میگم نخندیاا ولی ما رسم داریم صبح خیلی زودمیریم خواستگاری..دیگه رسمه منم نمیتونم عوضش کنم🤣🤣🤣گفتم مثلا ساعت چند؟؟؟؟گفت درحدی که یه گل فروشی وشیرینی فروش همین که باز کردن..مامیام خونتون🤣🤣🤣
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.