2777
2789
عنوان

عشقم برگشت وخواستگاری کرد..

| مشاهده متن کامل بحث + 70197 بازدید | 120 پست
خوبه همو بشناسین زندگی چیزی نیس ک الکی بگیریش.خخخخ خدانکشدش هی ازالان بدون طایفه شوهرت بلان خخخ یا ا ...

اتفاقا مادرش یه بچه گلیه😍🤣خیلی مظلومه خدایی میدونس بامن دوسته یبار تو ماشینش منو دید گیر داده بود یروز ناهار بیارش خونمون🤣

درنزن..!رفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا همیشه شاد و سلامت باشی و مثل امشب به آروزهات برسی.

ولی اینو خواهرانه میگم حتما دربیار این دو ماه کجا بوده و چه میکرده چرا یهو رفته چون به من ثابت شده آدم سالم یهو سرد نمیشه و بزاره و بره.معمولا میرن یه دوری میزنن

عشقی...شما با چه دعاهایی به عشقتون رسیدید؟بگید شاید به بقیه ام کمکی بشه..منکه هرچی یادم بودو گفتم خی ...

عزیزم یه سوال اول دو رکفت نماز مثل نماز،صبح میخونیم بعد یکبار ایه  ۷ سوره ممتحنه؟ نماز رو به جه نیتی قامت ببندیم؟

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
ایشالا همیشه شاد و سلامت باشی و مثل امشب به آروزهات برسی. ولی اینو خواهرانه میگم حتما دربیار این دو ...

میدونی چیه نمیخوام نبش قبر کنم و به گذشته فکرکنم چون حال خودم بد میشه...میخوام یه شروع دوباره داشته باشم باهاش نمیخوام این فرصتی که خدا بهمون داده رو خرابش کنم

درنزن..!رفته 
عزیزم یه سوال اول دو رکفت نماز مثل نماز،صبح میخونیم بعد یکبار ایه  ۷ سوره ممتحنه؟ نماز رو به جه ...

نه عزیزم اینو کامل ننوشتم چون طولانی بود..فردا از کاملش عکس میگیرم میزارم تو تایپیک

درنزن..!رفته 
نه عزیزم اینو کامل ننوشتم چون طولانی بود..فردا از کاملش عکس میگیرم میزارم تو تایپیک

مرسی عزیزم پس گذاشتی میشه صدام کنی؟ خیلی بهش احتیاج دارم 

ایشالا پای هم فسیل بشید

برای منم دعا کن😢 ما هم قهریم😢

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
میدونی چیه نمیخوام نبش قبر کنم و به گذشته فکرکنم چون حال خودم بد میشه...میخوام یه شروع دوباره داشته ...

عزیزم آدم عاقل تو هر شرایطی چه شادی و چه غم تمام جوانب موضوع رو بررسی میکنه تا بعدا پشیمون نشه.میدونم الان خیلی خوشحالی ولی همیشه عاقلانه رفتار کن تا هیچ وقت خودتو شماتت نکنی.

شاد و سرزنده باشی و امیدوارم همیشه عشق بورزی😍

اتفاقا مادرش یه بچه گلیه😍🤣خیلی مظلومه خدایی میدونس بامن دوسته یبار تو ماشینش منو دید گیر داده بود ...

ایوال مادر شوهر خدابده شانس خواهـــــــــــــــر ما ک از دست عجوزی ب اسم مادر شوهر شانس نداریم خخخ

ایوال مادر شوهر خدابده شانس خواهـــــــــــــــر ما ک از دست عجوزی ب اسم مادر شوهر شانس نداریم خخخ

عه چرا اخه..ولی این مادرش خیلی خوبه..فقطم یدونه خواهر داره..خواهرشم خیلی خوبه دیشب زنگ زد بامن حرف زد..گفت شنیدم رز ابی ام که دوس داری خب واسه دسته گل خواستگاری اینارو یادم نره🤣

درنزن..!رفته