2777
2789
عنوان

عشقم برگشت وخواستگاری کرد..

| مشاهده متن کامل بحث + 70198 بازدید | 120 پست
ای بابا حالا باشن ببینن مگه چیه خخخ😁  بزار زود پاک کن احتمالش کمه

اخه خواهرشم نی نی سایت داره نکبت خیلی ام فعاله🤣ولی بالاخره به زودی نامزد میکنم میام عکس دوتاییمونو میزارم بزا خرم از پل بگذره🤣

درنزن..!رفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خواهرشم نی نی سایت داره نکبت خیلی ام فعاله🤣ولی بالاخره به زودی نامزد میکنم میام عکس دوتاییمونو ...

عزززززیزم😄

حالا که اینجوره نزار ولی گذاشتی منم تگ کن حتما😉

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉

سلام رها جون عزیزم تمام پستاتو خوندم منم دوسال پیش دقیقا عین تو بودم وبادعای زیاد ب عشقم رسیدم وقتی پستاتو خوندم باورکن باهاشون گریه کردم چون یادقبلا خودم افتادم انشالا ب حق علی خوشبخت شین فقط گلم ی چیزی یادت باشه تو زندگی متهلی ی سختیایم هس ک ی زمانی میفهمی چی میگم ولی سعی کن اون وقت هیچ رقمی ناشکری نکنی زندگی پستی بلندی زیادی داره وقتی واردش بشی میفهمی ک چی میگم ارزوی بهترین هارو برات دارم خواهری خیلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خوشحالم برات عزیزم خداروشکر ک خوشحالی

عزززززیزم😄 حالا که اینجوره نزار ولی گذاشتی منم تگ کن حتما😉

ما۴سال باهم بودیم..الان تو اینستاش عکس دستامونو گذاشته نوشته خوشبختی یعنی پنجمین سالگرد عشقمونو توخونه ی خودمون بگیرم😎😍

درنزن..!رفته 
ما۴سال باهم بودیم..الان تو اینستاش عکس دستامونو گذاشته نوشته خوشبختی یعنی پنجمین سالگرد عشقمونو توخو ...

ای جااااااان😍😍

خوشبحالتون منم قلقلکم شد😂

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉
سلام رها جون عزیزم تمام پستاتو خوندم منم دوسال پیش دقیقا عین تو بودم وبادعای زیاد ب عشقم رسیدم وقتی ...

وااای مرسی که گلم...پای همه ی سختیاشم هستم..چون به خدا قول دادم که وقتی بهش رسیدم قدرشو بدونم وهمجوره به پاش بمونم

درنزن..!رفته 
رهاحونم عکس اقاتو بزارببینمیش گلی ایشالا خوشبخت شی

خودمم خیلی دوس داشتم بزارم فقط میترسم اشناباشه ببینه..ولی بزودی نامزد میکنیم عکس دوتاییمونو میزارم😍چیکار کنم نی نی سایت تایپیکای قبلیمو که همش غمگینه پاکش کنع؟

درنزن..!رفته 
وااای مرسی که گلم...پای همه ی سختیاشم هستم..چون به خدا قول دادم که وقتی بهش رسیدم قدرشو بدونم وهمجور ...

الهی فدات شم ایشالا ب امید خدا منم این حسای تورو قبلا حس کردم خوشحالم برات خانومی😍😘😘

خودمم خیلی دوس داشتم بزارم فقط میترسم اشناباشه ببینه..ولی بزودی نامزد میکنیم عکس دوتاییمونو میزارم😍 ...

والا دقیق نمیدونم چطوری پاک میشه تازه واردم خودمم  رها اجی بچه کجای 

الهی فدات شم ایشالا ب امید خدا منم این حسای تورو قبلا حس کردم خوشحالم برات خانومی😍😘😘

عشقی...شما با چه دعاهایی به عشقتون رسیدید؟بگید شاید به بقیه ام کمکی بشه..منکه هرچی یادم بودو گفتم خیلی دوس دارم بتونم به بقیه ام کمک کنم به عشقشون برسن..بعضیا میگن با دعا فایده نداره..اتفاقا برعکس..کاری که خدارو توش واسطه کنی وکاره خداباشه ازهمه بیشتر به دل ادم میچسبه..عشقی که خدا به ادم بده دیگه میشه عشق اسمونی😍😍😍

درنزن..!رفته