سلام دوستان من خیلی دعاها خوندم برا برگشت عشقم از تایپیکای قبلیم میفهمین..ولی بالاخره امشب هم برگشت هم خواستگاری کرد واصرار داره زودم ازدواج کنیم..فقط چون چند تا دعاخوندم نمیدونم دقیقا تاثیر کدومشونه ولی همشو میگم که انشالله بقیه بتونن باهمین دعاهابه عشقشون برسن..منکه الان از ذوقم دستم میلرزه تایپ میکنم
سلام رها جون عزیزم تمام پستاتو خوندم منم دوسال پیش دقیقا عین تو بودم وبادعای زیاد ب عشقم رسیدم وقتی پستاتو خوندم باورکن باهاشون گریه کردم چون یادقبلا خودم افتادم انشالا ب حق علی خوشبخت شین فقط گلم ی چیزی یادت باشه تو زندگی متهلی ی سختیایم هس ک ی زمانی میفهمی چی میگم ولی سعی کن اون وقت هیچ رقمی ناشکری نکنی زندگی پستی بلندی زیادی داره وقتی واردش بشی میفهمی ک چی میگم ارزوی بهترین هارو برات دارم خواهری خیلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خوشحالم برات عزیزم خداروشکر ک خوشحالی
الهی فدات شم ایشالا ب امید خدا منم این حسای تورو قبلا حس کردم خوشحالم برات خانومی😍😘😘
عشقی...شما با چه دعاهایی به عشقتون رسیدید؟بگید شاید به بقیه ام کمکی بشه..منکه هرچی یادم بودو گفتم خیلی دوس دارم بتونم به بقیه ام کمک کنم به عشقشون برسن..بعضیا میگن با دعا فایده نداره..اتفاقا برعکس..کاری که خدارو توش واسطه کنی وکاره خداباشه ازهمه بیشتر به دل ادم میچسبه..عشقی که خدا به ادم بده دیگه میشه عشق اسمونی😍😍😍