سلام دوستان من خیلی دعاها خوندم برا برگشت عشقم از تایپیکای قبلیم میفهمین..ولی بالاخره امشب هم برگشت هم خواستگاری کرد واصرار داره زودم ازدواج کنیم..فقط چون چند تا دعاخوندم نمیدونم دقیقا تاثیر کدومشونه ولی همشو میگم که انشالله بقیه بتونن باهمین دعاهابه عشقشون برسن..منکه الان از ذوقم دستم میلرزه تایپ میکنم
ایشالا همیشه شاد و سلامت باشی و مثل امشب به آروزهات برسی.
ولی اینو خواهرانه میگم حتما دربیار این دو ماه کجا بوده و چه میکرده چرا یهو رفته چون به من ثابت شده آدم سالم یهو سرد نمیشه و بزاره و بره.معمولا میرن یه دوری میزنن
ایشالا همیشه شاد و سلامت باشی و مثل امشب به آروزهات برسی. ولی اینو خواهرانه میگم حتما دربیار این دو ...
میدونی چیه نمیخوام نبش قبر کنم و به گذشته فکرکنم چون حال خودم بد میشه...میخوام یه شروع دوباره داشته باشم باهاش نمیخوام این فرصتی که خدا بهمون داده رو خرابش کنم
میدونی چیه نمیخوام نبش قبر کنم و به گذشته فکرکنم چون حال خودم بد میشه...میخوام یه شروع دوباره داشته ...
عزیزم آدم عاقل تو هر شرایطی چه شادی و چه غم تمام جوانب موضوع رو بررسی میکنه تا بعدا پشیمون نشه.میدونم الان خیلی خوشحالی ولی همیشه عاقلانه رفتار کن تا هیچ وقت خودتو شماتت نکنی.