2777
2789
عنوان

عشقم برگشت وخواستگاری کرد..

| مشاهده متن کامل بحث + 70198 بازدید | 120 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر علت اینکه رفته بود رو بگو ببینیم چی شد رفت و چطور شد برگشت

یهویی ازم سرد شدو انگار کلا بهم حسی نداره ورفت..مااصلا مشکلی نداشتیم باهم ولی خب یهویی سرد شد..منم شکست خیلی بدی خوردم ولی خداروشکر خداهمه چیو یهویی وخیلی قشنگ درستش کرد😍امشب بهم گفت الان دقیقا همون حسی که روز اول اشنایی بهم دست دادو دارم گفت انگار دارم دوباره عاشقت میشم بااینکه ۴ساله میشناسمت ولی قلبم عین تازه عاشقا تند تند میزنه

درنزن..!رفته 
خوشبختم نفس

الهی خوشبخت بشی

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
یکم عاقلانه فک کن کسی که تعادل رفتاری داره الکی از یکی سرد نمیشه نمبخام ناراحتت کنم ولی یه درصد احتم ...

من نمیدونم چه مشکلی بوده..من فقط ازخدا خواستم که همه چیو درست کنه ووقتی برگشت دیگه واسه دوستی نیاد برا ازدواج بیاد..فقط اینو میدونم وقتی که عاشقی اولین قدمت برای رسیدنت به عشقت باید این باشه که بتونی ببخشیش..واگه نبخشیش بیشتر خودت اذیت میشی

درنزن..!رفته 
یهویی ازم سرد شدو انگار کلا بهم حسی نداره ورفت..مااصلا مشکلی نداشتیم باهم ولی خب یهویی سرد شد..منم ش ...

ایشالا کی میان واسه خواستگاری نگفته رها دس دس نکن بزار زودتر بیاد بهتر ه خبرمو کن ایشالا واسه شب خواستگاریت فقط ی چیزی مث من هول نشی وای🙈🙈🙈🙈ابروم رفت ی نصف چایت پررنگ نصف دیگش کم رنگ بدبختی کجاش بود نصفشون سر خالی بودن شوهرم الان همش میخنده بهم میگدش وای اصلا یاداون موقع میفتم استرس میگیرم خخخ ایشالا دوسه سال دیگ مث الان من نی نی تم توراه باشه بهترین حس دنیا رو داره