2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم عزیزم خدا رو شکر چند سالیه بهتر شدم

چطوری.درمان شدین من دکترم رفت گفت ذهنیه خودت باید حلش کنی و درمانایی ک گفت روم اثر نذاشت سعی کردم تمرین کنم ولی واقعا بدنم قفل میشه

چطوری.درمان شدین من دکترم رفت گفت ذهنیه خودت باید حلش کنی و درمانایی ک گفت روم اثر نذاشت سعی کردم تم ...

من هم خیلی دکتر رفتم بارها این حرفو از زبون دکترای مختلف شنیدم ولی هر کاری کردم نشد که نشد دو سال و نیم بعد از عروسی من دختر بودم شوهرم عاصی شده بود خودمم نمیتونستم خودمو کنترل کنم از طرفی هم خیلی اعصابم حورد شده بود. شاید باورت نشه بعد از دو سال و نیم خونه رو فروختیم رفتیم خونه جدید ساکن شدیم به یک ماهه نکشید برای رابطه رفتیم و کاملا دیگه خوب شدم. نمیدونم واقعا چرا اونطوری بودم و چرا با تغییر مکان خوب شدم ولی دکترا راست میگن همش ذهنیه شاید خونه رو عوض کردیم ذهنم آزاد شده

من هم خیلی دکتر رفتم بارها این حرفو از زبون دکترای مختلف شنیدم ولی هر کاری کردم نشد که نشد دو سال و ...

اره همش ذهنیه واقعا . منم فک کنم ترسم نمیذاره..

ممنون بازم یکم امیدوار شدم ک حل میشه،

بزن گوگل درمان با درست کردن دیلاتور خانگی و ورزش کگل...قدم به قدم مراحلشو انجام بده

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

من داشتم بعد بارداری هم شدم چون تو دوران بارداری رابطه نداشتیم

من میتونم راه حلشو بهت بگم میدونم صددرصد خوب میشی

دوس داشتی درخواست دوستی بده ایدی تلگرام بدم اونجا پیام بدم بگم چیکار کن

ذهنی مهنی ول کن خوب نمیشی

راهکاری ک من میگم انجام بدی یکماه دیگه رابطه داری

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و

۷ ماه هست :( حس میکنم دیگه خسته شده ازم

واقعا رابطه برای مردها خیلی مهمه. حتما چون فکر میکنی درد زیادی داره نمیتونی رابطه داشته باشی همش به خودت بگو این همه زن تو دنیا انجامش دادن و طوریشون نشده اصلا خیلیا راحت زایمان میکنن🤣🤣 باور کن همین حرفای مسخره باعث شد بفهمم طوری نیست و انجامش بدم. اول فکر میکردم خیلی درد و خونریزی داره بخاطر همین ترسیدم ولی نه درد آنچنانی داره نه خونریزی زیاد. خودت رو آروم کن و جلو برو و موقع رابطه هم سعی کن خودتو به اون راه بزنی انگار اصلا اتفاقی نمیفته اینجوری عضلاتت سفت نمیشن

بزن گوگل درمان با درست کردن دیلاتور خانگی و ورزش کگل...قدم به قدم مراحلشو انجام بده

دیلاتور خریدم ولی اصلا میترسم یه ذره شو میتونم استفاده کنم بعد درد میگیرم و استرس نمیدونم چرا 🥲🥲

2823
2791
2779
2792