2777
2789
دیلاتور خریدم ولی اصلا میترسم یه ذره شو میتونم استفاده کنم بعد درد میگیرم و استرس نمیدونم چرا 🥲🥲

نه اول از یه گوش پاک کن شروع میشه تا ترس بریزه بعد به سایز بزرگ تر میرسه بزن گوگل راهشو گفته درمانت اونه فقط با ورزش کگل واسه تقویت عضلات واژن

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انگار یه دیوار کشیده شده بود سفته سفت یبار دلو زدم به دریا درد و تحمل کردم تموم شد

یعنی دردشو تحمل کنم اکی میشه؟ اخه واقعا حس سوزش شدید دارم اونقد ک نمیتونم اجازه بدم میترسم یه وقت یه چیزیم بشه خونریزی کنم 🥲

براشتوضیح بده یکم دیگه تحمل کنه به هرحال تقصیر تو نیست که ناخودآگاهه

اخه چند ماه تحمل کرد اونم حق داره بخاطر من تا حالا انقد صب کرده دیگه رابطه مون داره سرد میشه سر این 🥲

دیلاتور خریدم ولی اصلا میترسم یه ذره شو میتونم استفاده کنم بعد درد میگیرم و استرس نمیدونم چرا 🥲🥲

آره عزیزم دقیقا من هم دکتر گفت از یه گوش پاک کن استفاده کن و بعدش بیشتر کن ولی حتی در حدی بود که با گوش پاک کن هم نمیتونستم انجام بدم فقط وقتی بدنم آروم شد و از اون ساختمون پر تنش بیرون اومدم کم کم خوب شدم

یعنی دردشو تحمل کنم اکی میشه؟ اخه واقعا حس سوزش شدید دارم اونقد ک نمیتونم اجازه بدم میترسم یه وقت یه ...

بی حس کننده بزن یه بار یه دکتر برام نوشت البته اون هم تاثیر خیلی زیادی نداشت عین واقعیت ولی اگه واقعا مشکلت اینه همون بی حس کننده استفاده کن

یعنی دردشو تحمل کنم اکی میشه؟ اخه واقعا حس سوزش شدید دارم اونقد ک نمیتونم اجازه بدم میترسم یه وقت یه ...

نمیکنی نترس لوبریکانت بگیر یبار راحت شو خیلی استرس داری پرانول بنداز ، یبار فقط موقع ورود درد میکنه تمام

حالا هی بیا چیز میز بکن تو خودت حوصله داریا

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊