2777
2789
من خیلی سر این قضیه اذیت شدم فکر نمیکردم یه روزی توی نی نی سایت همچون تاپیکی ببینم

الان میتترسم بیان تاپیک و بترکونن :)) بخدا بخاطر همین چیزا نمیتونم کامل توصیف کنم

ولی کاش این چیزا رو یکم فضا باز تر بود میشد یاد گرفت قبلا الان تو این سن تازه دارم یاد میگیرم :(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا هی گوش پاک کن بکن فلان بکن یبار تحمل کن تموم شه بره دیگه

بخدا میخوام تحمل کنم انقد سوزشش زیاده با یک کوچولو ورود ک میگم الان اگر قراره کامل اتفاق بیفته از دردش نمیتونمم 🥲

دقیقا من هم با کارای بیخود خیلی خودمو اذیت کردم یه بار خودمو به اون راه زدم و اصلا به ترسام توجه نکر ...

آره دیگه راهش همینه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

الان میتترسم بیان تاپیک و بترکونن :)) بخدا بخاطر همین چیزا نمیتونم کامل توصیف کنم ولی کاش این چیزا ر ...

چرا بترکونن؟ حرفتو بزن ما هم جوابتو میدیم اطلاعات میگیری دیگه اگرم بستن تاپیکو فدای سرت

بخدا میخوام تحمل کنم انقد سوزشش زیاده با یک کوچولو ورود ک میگم الان اگر قراره کامل اتفاق بیفته از د ...

ژل لوبریکانت فراوون بزن خودش درست میشه ولی خب بقیه درد رو باید تحمل کنی این که بگی زیاده دردش تلقین الکیه

بخدا میخوام تحمل کنم انقد سوزشش زیاده با یک کوچولو ورود ک میگم الان اگر قراره کامل اتفاق بیفته از د ...

فقط همون یه تیکه س بقیه ش درد نداره نگران نباش

فقط بعد تموم شدن یکم میسوزه اونم زود اوکی میشه

از من لوس تر وجود نداشت من تونستم تو نتونی؟

تا فردا کارو تموم کن وگرنه با دمپایی میام سراغت

طرف ۱۴ سالشه عروسی کرده اداهای مارو نداره والا اون بتونه تو نتونی؟

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

قرص خواب بخور خودت رو در اختیارش بذار.. بعد از چند سال رابطه همه دوست دارن تنگ بشن و کمی درد بکشن ... خیلی از زنها دوست دارن کمی موقع رابطه درد بکشن فکر میکنی چرا آه و ناله میکنن ... دختر ۱۲ ساله عروس میشه یا کشورهای خارجی رابطه داره ... اتفاقا رابطه از واژن دردی نداره و کاملا راحت است برای همین زنها میرن خودشون رو تنگ میکنن یا مردها رابطه از پ ش ت دوست دارن چون تنگ تره... اینها رو گفتم بفهمی خودت فکر میکنی حتی وقتی انجام بدین میگی چه گشاد بود