2777
2789
عنوان

ازدواج من

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 93 پست
مرسی عزیزم بازم تجربه بگو خیلی نیازدارم

اولین رکن شناخت ادما از نظر من شناخت روابطشونه  ، رابطش با خانوادش و متقابلا رابطه خانوادش با اون ، روابط کاریش روابط اجتماعیش روابط دوستانش با همجنس و جنس مخالف ، با فهمیدن این روابط به نظر من ۹۰درصد شناخت حاصل میشه چون ادما در روابط خودشون نشون میدن ، عایا از خانوادش ترد شدست؟ ایا در خانواده فرد باج گیرنده ایه؟ بیشتر روزمرگیش کاره یا رفیق هاش ؟ حجم روابط غیر کاریش چقدره؟ 

در روابط دوستانش چه حدود مرزی رو قرار داده؟ 

و،،، موفق باشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر شرایط خونتون هیچ وقت سعی نکن خودتو بدبخت کنی منظورم ب خواستگارت نیستا کلی میگم  اگه دلت ...

شرایط خوبش اخلاق قشنگش مهربونیش وسوسم میکنه

شوهر خوب خیلی کمه

اولین رکن شناخت ادما از نظر من شناخت روابطشونه  ، رابطش با خانوادش و متقابلا رابطه خانوادش با ا ...

روابطش با همه خوبه خیلیم اهل شوخی و خنده است زیااااد

میخوایم مشاوره پیش ازازدواج هم بریم

سعنی انقدر غرورتون بی ارزه؟؟؟

تو زندگی هزار تا حرف پیش میاد چه از طرف مرد چه زن 🤷🏽‍♀️ مهم اینکه چجور کنار بیای ... خیلی حرفایی دیگه هم میشه بزنن که دله آدم بشکنه ..آدمیزاده دیگه... حالا این خانوم شاید از نظر قیافه و قد و هیکل از ایشون سر تر باشه ... باید بعدا بزنه تو سرش؟ دلیل نمیشه آخه اون آدم که اومده خواستاری میدونه این دختر زندگیشون چجوریه .. چی‌داره چی نداره..  حتما پسندیده .. البته که  باید یه چند وقت رفت و‌ آمد‌ کرد‌ و‌ همدیگه رو شناخت .. 

و یه حرف قشنگ انگلیسیا‌ میزنن میگه؛ I rather cry in my Ferrari .. 

شرایط خوبش اخلاق قشنگش مهربونیش وسوسم میکنه شوهر خوب خیلی کمه

اخلاق خیلی مهمه عزیزم 

ولی اگه بخاطر شرایط بد خانوادت بخوای ب ازدواج فکر کنی کارت کلا اشتباهه

بله همسر خوب کمه ولی وقتی از نظر چهره به دلت نشینه بعدها میگی ک مهربونیش چ به دردم میخوره وقتی قیافش باعث خجالتمه!!!!

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
تو زندگی هزار تا حرف پیش میاد چه از طرف مرد چه زن 🤷🏽‍♀️ مهم اینکه چجور کنار بیای ... خیلی حرف ...

میگم شاید‌من اشتباه نظرم ولی واسه خودم دوست نداشتم و راضیم

هرگز چه دختر چه وسرمم نمیذارم با بالاتر از خودشون ازدواج کنن

تو جامعه ما مخصوصا دختر کافیه یکم اختلاف طبقه باه بالاخره شوهر و قومش ممکنه یک درصد چیزی بگن

من خودم شاید به اشتباه واقعا برام مهم بوده. هست

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اخلاق خیلی مهمه عزیزم  ولی اگه بخاطر شرایط بد خانوادت بخوای ب ازدواج فکر کنی کارت کلا اشتباهه ...

خخخ انقدم زایه نیس فقط خوشگل نیست درحد من نیست

بیچاره دماغش گندست بهم گفت اگه دماغموعمل کنم بهت میرسم؟

حرف باد هواست؟ این همه سال قراره زیر یه سقف زندگی کنن!!!یعنی همش این حرف همسرش تو ذهنشه که بهش سرکو ...

ایشون داره روانشناسی میخونه میتونه هم اون آدم و درست کنه هم حرف روش‌ تاثیر نزاره 🙏🏽💜

میگم شاید‌من اشتباه نظرم ولی واسه خودم دوست نداشتم و راضیم هرگز چه دختر چه وسرمم نمیذارم با بالاتر ...

ازدواج کلا ریسکه .. ممکن اول خوب باشه بعدا بد بشه .. یا بر عکس کی میدونه ... 

روابطش با همه خوبه خیلیم اهل شوخی و خنده است زیااااد میخوایم مشاوره پیش ازازدواج هم بریم

مشاوره خوب برو ، حداقل ۴ماه زمان میبره و کمتر از جلسه ۱۰۰نیست ، 

، برای جلو رفتن در رابطت هم حتما مشورت دایمی و «روزانه »مادرت یا یکنفر ک ازدواج کرده و اشنای نزدیک هست داشته باش ، همفکری خیلی راه رو هموار میکنه ، 

خوشبخت بشی دختر 

خخخ انقدم زایه نیس فقط خوشگل نیست درحد من نیست بیچاره دماغش گندست بهم گفت اگه دماغموعمل کنم بهت میر ...

وقتی اینجورازش دفاع میکنی یعنی به دلت نشسته مبارکه ان شاءالله خوشبخت بشین 

مشاوره برو سعی کن حتی اگه شده یه اشنایی دوسه ماهه باهاش داشته باشی زودعقدنکنین نامزدکنین باهاش حرف ب ...

ی ادم ساده که بچه و زندگی خیلی دوس داره میادومیره میگه من انقدخوشبختت میکنم همه بهت حسودی کنن