2777
2789
عنوان

ازدواج من

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 93 پست
هردوتامون بابامون کارمنده ولی سطح مالی اونابهتره تاما

عیبی نداره تو درس میخونی  مالی بهتر میشی با تو داره ازدواج میکنه نه خانوادت ازش سوال کن‌ بپرس واسش مهمه این چیزا؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر دوست من از یه آقایی خوشش اومد که با هم از نظر مالی،فرهنگیو....در یه سطح بودن فقط همسرش قیافه نداشت و دختره به حدی خوشگل و زیبا و نازه که کل شهر از قشنگیش میگفتن!!!اینو دارم جدی میگم

چشای سبز صورت سفید موهای بور دماغش خدادادی عملی...اندامشم ۲۰ از خوشگلی تک بود 

خودش ۱۸ سالش بود همسرش ۳۴ ،۱ سال پسره رفت و اومد تا خانواده دختر قبول کردن!!

فقط اولش بود که دختره قیافه براش مهم نبود بعد چندماه شروع کرد به ایراد گرفتن از قیافه و هیکل شوهرش با اونهمه عشق و علاقه ای ک بهش داشت

جوری شد که کسی میگفت عکستونو بفرس ببینم دختره خودشو گم و گور میکرد یا میگفت من اصلا نشنیدم و ندیدم تو عکس خواستی ،حتی خجالت میکشید با شوهرش بیرون بره 

عین واقعیتو بهت گفتم ،دختره روز ب روز افسرده تر و زشت تر شد اصلا اون قیافه قبلو نداره میگه دارم از خجالت اب میشم با این انتخابم 

حالا فکر کن اینا عاشق معشوق بودن اینه اوضاعشون اونوقت شما ک هیچ حسی بهش نداری...

البته آدما متفاوتن ...امیدوارم تصمیم درست بگیری برای آیندت ،چون این یکی شوخی بردار نیست و حرف یک عمر زندگیه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
عیبی نداره تو درس میخونی  مالی بهتر میشی با تو داره ازدواج میکنه نه خانوادت ازش سوال کن‌ ب ...

باور کن انقد دوسم داره انقد منتمو میکشه که هیچی براش مهم نیست کاش انقد ادم خوبیه یکم زیبایی داشت 

من میخوام توواتس یه گروه نی نی سایت درست کنم شمارتون رو تو پیام برام بفرستین ادتون کنم

ی ادم ساده که بچه و زندگی خیلی دوس داره میادومیره میگه من انقدخوشبختت میکنم همه بهت حسودی کنن

همه ادما توخواستگاری میخوان خوشبخت کنن و خوشبخت بشن تاحالا شنیدی کسی تو خواستگاری به دخترگفته باشه میخوام اینقدربدبختت کنم که از مابدبخت ترنباشه 

دخترخوب باهاش حرف بزن بیرون برو ببین توزندکی وتوواقعیت وخارج از رویا پردازیهای عاشقانه چطوره درموردش تحقیق کنین پرسوجوکنین رفیقاشو پیداکنین از روی رفیقاش خلقو خو واخلاقش دستتون میاد ظاهر چیزایی که درموردش گفتی خوبه  کمی تحقیق بیشتری کنین ان شاءالله که خیره 

ی ادم ساده که بچه و زندگی خیلی دوس داره میادومیره میگه من انقدخوشبختت میکنم همه بهت حسودی کنن

گلم آیا نسبت بهش کشش و حس دارید یا نه؟فکر کنید اگر ایشون ورشکست هم بشه روزی باز هم همینقدر میخواهیدش یا نه؟

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
باور کن انقد دوسم داره انقد منتمو میکشه که هیچی براش مهم نیست کاش انقد ادم خوبیه یکم زیبایی داشت&nbs ...

گناه داره تفلی اینجوری نگو خدا بدش میاد 😫 من‌ واتس آدرس ندارم شوهر جون دوست نداره 😁

گلم آیا نسبت بهش کشش و حس دارید یا نه؟فکر کنید اگر ایشون ورشکست هم بشه روزی باز هم همینقدر میخواهیدش ...

کشش دارم

ورشکست بشه نمیخوامش متاسفانه نمیخوام 

کشش دارم ورشکست بشه نمیخوامش متاسفانه نمیخوام 

عزیزم این حرف ک الان توبه این فکرکنی اگه ورشکست بشه ایامیخوامش یانه برای این موقعیت وازدواج سنتی نیست ازدواج عاشقانس که این حرف معنی داره چون طرف با علاقه واردمیشه ولی توازدواج سنتی بیشتر حساب دودوتا ۴تاهستش تویه سری شرایط داری اون یه سری شرایط کنارهم میزارین مقایسه میکنین وراندازمیکنین این بین کمی هم کشش ایجادمیشه درکنارهم ازدواج سنتی تشکیل میشه انتظار یه عاشق ازخودت نداشته باش 

کشش دارم ورشکست بشه نمیخوامش متاسفانه نمیخوام 

خوب گلم ازدواج یعنی زندگی مشترک برای یک عمر،باید.  اون کسی که انتخاب میکنی در نظرت تک باشه،زندگی پر از فراز و نشیب

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

مطمئنااگه طرف خوب باشه وتوهم تعهد به زندگی داشته باشی  ودوسال دیگه اینوراونورنپری اینقدرعلاقه بینتون بوجودمیادکه اگه خدای نکرده  توزیباییتو ازدست بدی یا بواسطه زایمان هیکلت خراب بشه یااون پولشو ازدست بده بازهم باهم زندگی خوبی خواهیدداشت و باوجود مشکلات کنارهم بمونین 

بذار تجربه ی خودمو بگم بهت

سال ۸۵ بیست و یک سالم بود منو ب ی پسری معرفی کردن واسه ازدواج

اون زمان از شرایط خونه خسته بودم فقط میخواستم برم مستقل بشم

پسره قیافه نداشت فقط خوش صحبت بود و امتیاز دیگش این بود ک پسر اول خونه بود کدخدایی میکرد

۲تا داداش داشت هر دو خوش تیپ و درس خونده اما اون درس نخونده بود

اون زمان تو هتل کار میکرد مثلا میخواست ب باباش ثابت کنه میتونه مستقل باشه

باباش مصالح ساختمان فروشی داشت تو شهرشون معروف بودن

واقعا قیافش ب دلم ننشست

خیلی سعی کردم بپذیرمش اما نشد 

سعی کردم ب موقعیتش فکر کنم

خونه ماشین خانواده اما نشد ک نشد

و الان خوشحالم ک نشد

بعدها فهمیدم معتاد بوده

الکی بوده

چون خانوادش خوب بودن هیچ کس متوجه نشده بوده

خونه پدری هر چقدرم اوضاع خراب باشه باز خونه پدریه راه بازگشت و شروع دوباره هست اما ازدواج سخته

اگه آمادگی ازدواجو داری موقعیت خوبیه قبول کن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚