2777
2789
عنوان

ازدواج من

733 بازدید | 93 پست

ازدواج در سن 20 سالگی کار درسته یا نه

دلسوزانه مثل یه خواهر راهنماییم کنید؟

خواستگارم26سالشه اخلاقش خوبه نمایشگاه ماشین داره با ادامه تحصیل من مشکل نداره . برام قراره خونه و ماشین هم بخره 

قدبلنده ولی از لحاظ صورت خوشگل نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعیت خودت چطوره خانواده اون چه وضعی را دارن اونجا کار می کنه یا پدرش براش باز کرده

پولداره و خودش بهش رسیده مال باباش نیست

ما وضعیت مالیمون خوب نیس پدرم کارمنده

اگه انتخابت درست باشه 

وطرفت عاقل باشه ومعیارهاتو داشته باشه

وخودت امادگی  ودانش لازم برای قبول مسولیت رو داشته باشی وبه اصطلاح ب بلوغ فکری رسیده باشی

سن خیلی مهم نیست

اگه مطمینی ب انتخابت ازدواج کن 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

وضعیت بلوغت چطوره ؟؟منظورم عقلیه نه جسمی؟؟میدونی از زندگی چی میخوای چرامیخوای ازدواج کنی برنامت چیه 

دوتا ازدوستام توسن ۱۸ سالگی ازدواج کردن دیپلم گرفتن وازدواج کردن من توسن ۲۲ سالگی وبعدازگرفتن لیسانس اونا بخاطر همون ۴سالی که زودترازدواج کردن فکرمیکنن چ ازخودگذستگی درحق بچه وشوهرشون کردن مداااام نق میزنن که بچه بودیم شوهرکردیم تازه توسن ۳۳سالگی افتادن به دوست پسرداشتن 

شرایط خواستگارت خوبه اگه تحقیقاتون رو کردین ازلحاظ اخلاقی هم موردتاییده و ازهمه مهمتر خواسته هاتون یکیه ازدواج توسن توخیلی هم خوبه 

خاهرانه بگم؟قیافه مهمه و اگر بهت محبت کنه زیااااد شاید بتونی ندیده بگیری ولی اگه معمولی باشه رفتارش یا بد باشه همش فکرت درگیره ک این زشتو چرابامن اینجوری میکنه!!اینا تجربه دوستمه ک داره جدا میشه