2777
2789
عنوان

ازدواج من

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 93 پست
ترم دوم روانشناسیم چرا یکم بدم میاد

اگه بدت میاد از چهرش اصلاااااا اینکارو نکن 

چون بعدها اگه زوج زیبایی کنار هم ببینی هی میخوای به همسرت سرکوفت بزنی ک من قشنگم تو قیافه نداری اگه ب همسرتم نگی اونو از نظر قیافه با مردای دیگه مقایسه میکنی 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وضعیت بلوغت چطوره ؟؟منظورم عقلیه نه جسمی؟؟میدونی از زندگی چی میخوای چرامیخوای ازدواج کنی برنامت چیه& ...

چقد از رحاظ فکری با من شبیهین من به یه چیزی فراتر از اینا فکر میکردم که تو همشو گفتی

اون همش بهم میگه خوشبختم میکنه کاری میکنه تمام فامیل بهم حسودی کنن هرماه برام ماشین عوض میکنه 

واقعا هم پسر خ بیه خیلیاحتیاج دارم که یه پسر ازم اینطوری محافظت کنه

من 20 سالمه و دنبال ازدواج خخخخ

ازدواج کن برو

بازم نظر خودت

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

اکر خانوادت مشکلی ندارن یه مدت با هم رفت آمد کنید اکر طرف اخلاقش خوب باشه بعد از مدتی قیافه خیلی زود عادی میشه و وقتی عشق باشه از نظرت خیلی هم زیباست 😁

اگر در خودت می بینی که آمادگی ازدواج داری و می دونی از زندگی چی می خوای اکیه 

نگذاريم كارهايي كه توانايي انجامش رو نداريم جلوي انجام كارهايي كه توانيش رو داريم بگيرن   

سن تو و اون

مثل سن من و شوهرمه وقتى ازدواج كرديم...

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

سنت خوبه برای ازدواج، فقط رو ثروتش حساب باز نکن، از نظر اخلاقی  خوب حرف بزن و بشناس، من آدمی داریم تو فامیل تمام طلاهاش جواهر، تو بهترین نقطه تهران خونه ویلایی داره، ولی از زندگیش راضی نیست، میگه فقط و فقط درک و شعور 

قیافه مهم نیست عادت میکنی.. مخصوصا که اگه‌ بعدا عاشقش بشی همون قیافه رو دوست داری..  مرد باید خوب باشه قلبه خوبی داشته باشه چشم پاک باشه دست دلباز باشه ... قیافه تو سنه ۵۰-۶۰ دیگه از بین میره اما خوبیش هیچ وقت 

درمورد چهره هم ادما متفاوتم من روزی که شوهرمو برای باراول دیدم به نظرم زشت ترین مرددنیابود هرچی بقیه میگفتن بابا کجاش زشته من هیچ حسنی توصورتش نمیدیدم ولی باگذشت زمان کم کم با بوجوداومدن علاقه قیافش برام روزبه روز دلنشین ترشد به نظرمن قیافه هرچقدرهم خوشگل یازشت باشه بعدازگذشت مدتی عادی میشه مگه اینکه طرف حساسیت خاصی رو قیافه داشته باشه و نتونه کناربیاد

بنظر من قیافه بعد یه مدت عادی میشه وگذر عمر از شادابی و زیبایی کم میکنه ...

ومطمینا پول کمک میکنه خوشکل تر بشه طرف  

سیرت مهمتره از صورت خوشکل باشه و بداخلاق ب چدردی میخوره

والبته ک مهمه به دلت بشینه 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍