ولی من انقد خوشگل و خوش اندامم که اون ازاولین باری که منو دیده شیفتم شده
ربطی ب زیبایی یا خوش اندامی نداره!!!
اگه از نظر مالی فرهنگی تو یه سطح نبلشین بعدها دچار مشکل میشی از طرف شوهرت
پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدمایه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋ ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂 💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑
سنت خوبه برای ازدواج، فقط رو ثروتش حساب باز نکن، از نظر اخلاقی خوب حرف بزن و بشناس، من آدمی داریم تو فامیل تمام طلاهاش جواهر، تو بهترین نقطه تهران خونه ویلایی داره، ولی از زندگیش راضی نیست، میگه فقط و فقط درک و شعور
همین دیشب یک نفر تاپیک زد ازدواج دومشه اونم بیست سالش بود ولی از ۵۰تا کامنتی ک گذاشتن یکنفر هم پیدا نشد حرفش تایید کنه ، میخوام بگم بیست ساله داریم تا بیست ساله ، بعد از کلی کامنت ک بهش گفتن بچه ای و اشتباه میکنی و حق با پسره و فلان تازه خانم نوشته بود من میخوام بدونم بچه ننه هست یا نه وگرنه اخرش ک حرف حرفه منه ، حقیقت اینه ک کسایی داداش یا پسر دارن باید دست به دعا بردارن ک همچین موجودی توی خانوادشون نیاد ، چون انقدر ،،،،، هست ک یک خانواده به اتیش بکشه ، خیلی چیزها بیشتر از تجربه یک ازدواج یا سنه ، بعضیا با صدتا تجربه کردن بازم سم هستن چیزی درستشون نمیکنه ، فقط باید ازشون فرار کرد ،
لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع