2777
2789
عنوان

ازدواج من

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 93 پست
آخه شاید تو سری نزنه بعد که این خانوم داره درس میخونه واسه خودش فردا مطب میزنه درآمد داره ...&n ...

صد در صد‌میزنه

والا ما هرکیو دیدیم بالاخره تو دعپت بروش میاره

خرج تحصیلتو دادم یا ...

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یه سطح نیستیم

ببین عزیزم 

شما خودتم گفتی از چهرش خوشت نمیاد!!

پس شک نکن این موضوع بعدها برات دردسر ساز میشه 

و همش همسرتو با مردای دیگه از نظر ظاهری و چهره مقایسه میکنی ک این فقط خودتو اذیت میکنه 

بعدشم اینکه تقریبا تو یه سطح باشین بهتره 

البته همه مردا جوری نیستن که منت بزارن اما شرط عقل حکم میکنه با هم سطح خودت وصلت کنی 

و تازه ۲۰ سالته و هنوز فرصت داری برای انتخابای بهتر

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
ولی من انقد خوشگل و خوش اندامم که اون ازاولین باری که منو دیده شیفتم شده

همین که از لحاظ ظاهر ازش سری عالیه  اختلاف مالیتون رو پوشش میده اگر اخلاق و اتسانیت داره   حتما ازدواج کن   البته  با شناخت کامل   

تو یه سطح نیستیم

ادما متفاوتن من ازاون ادماییم که دوست داشتم شوهرم ازم سرترباشه باادم پایین ترازخودم نمیتونستم کناربیام قراره یه عمربهش تکیه کنم وقتی شوهرم اومدازلحاظ مالی خیلی از مابالاتربود خونوادش هم بنام بودن مایه خانواده معمولی برای همین به نظرم این دوتا ملاکش برای شروع یه آشنایی کافی بودن کم کم باحرف زدن فهمیدم که یه اشتراکاتی هم بینمون هست من باکسایی که میگن مردنباید سرترباشه مخالفم مردباید سرترباشه وزن باید توانایی واعتمادبه نفس دست بالاگرفتن خودشو داشته باشه وجوری رفتار کنه که کسی دست کم و سطح پایین نبینش شوهرم دیپلم داره من درس خوندم تا کارشناسی ارشد گرفتم سعی کردم از اخلاق وکلاس و کدبانوگری جوری باشم که شوهرم افتخارکنه و توفامیلش کم نباشم و واقعا هم جوری شده ک اون کمبودهایی که  خودم ازشون خبردارم اصلاااابه چشم نمیان 

شرایط من جوریه که خانوادم طلاق زیاده و درمورد خانوادم حرفای خوبی به گوش نمیرسه البته تقصیرمن نیست اینامنکه نخواستم تواین خانواده بدنیا بیام 

بعدشم پدرم زیادحمایتم نمیکنه یکم اذیت میشم توفضای خونه

قشنگ میتونم بفهمم خواستگارم چقد خوش اخلاقو مهربونه 

از یه طرف۲۰سالمه و جوونی نکردم 

شرایط من جوریه که خانوادم طلاق زیاده و درمورد خانوادم حرفای خوبی به گوش نمیرسه البته تقصیرمن نیست ای ...

اگه اخلاقش خوبه میتونی باشوهرت جوونی کنی سنتون کمه کلی فرصت برای خوشی دارید 

بزار بگه اون موقع بعد که به همچی رسیده 🤣 اون میتونه حرف بزنه باده هواست

حرف باد هواست؟

این همه سال قراره زیر یه سقف زندگی کنن!!!یعنی همش این حرف همسرش تو ذهنشه که بهش سرکوفت زده راجب این موضوعات

بعد چطور میگین حرف باد هواست؟

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
شرایط من جوریه که خانوادم طلاق زیاده و درمورد خانوادم حرفای خوبی به گوش نمیرسه البته تقصیرمن نیست ای ...

بخاطر شرایط خونتون هیچ وقت سعی نکن خودتو بدبخت کنی منظورم ب خواستگارت نیستا کلی میگم 

اگه دلت راضی نیست و هنوز میگی جوونی نکردی پس کلا ب ازدواج فک نکن تا چند سال جوونی کن لذت ببر بعد ب ازدواج فکر کن