2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

111 بازدید | 11 پست

خوشگل خانومااا

میخوام جهیزیه بخرم

مثل خواهر کوچیکترتون بدونین منو بهم راهنمایی کنین

چه چیز هایی رو خریدین و راضی بودین یا ناراضی بودین رو بهم بگید

از همین الان ازتون ممنونممم💗

من جهیزیه نخریدم

ولی تو چندسالی که تنها زندگی میکنم این چندتا عصای دستمن و زندگیو برام راحت تر کردن

اتوبخار دستی، ظرفشویی، ایرفرایر، جارو رباتیک

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یخچال و فرگاز و جاروبرقیتو مارک خوب بگیر سامسونگ یا الجی و بوش

چایساز رو باید خیلی با احتیاط کار کنی ک المنتش اب توش نره و نسوزه و اب روی صفحه لمسی نچکه یوقت چون زود خراب میشن

گوشکوب برقی اصلا ب کارم نیومد

خردکن و مخلوط کن خوب بگیر

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...

مارکشو هم میشه بگی

اتو من مایر دارم اگه بودجه ت بیشتره فلیپس بگیر ولی من از مایرم راضیم کامل

ظرفشویی بوش

ایرفرایر فلیپس

جارو شیائومی

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

از برقی های اشپزخانه شروع کن

سبک زندگی افراد متفاوته مثلا من چرخ گوشت استفادم میشه ولی یکی دیگه نه

حتما حتما از برقی ها شروع کن(جارو برقی و اتو و مخلوط کن اسیاب و خردکن و.....)خرد کن حتما بگیررررررر

من اون توستر خریدم دیگ سرخ کن نخریدم و نمیخرم

و شاید شما بپسندی

بعداز برقی ها رو سراغ قابلمه و ماهیتابه و قاشق جنگال و...

بعدش کالاخواب و پتو و بالش سرویس اشپزخانه(دم کنی و....)

و بعد هر گاز و ماشین لباس شویی اخرین مرحله رو بگذار برای ظرف و ظروف ک جدید ترین مدلش رو بگیری

😇

یعنی گاز صفحه نگیرم؟

گاز صفحه ای مشکلش فقط شعله زدن هست

یعنی تامیخوای روشنش کنی یکیش خوب میگیره یکیش عذابت میده تا روشن بشه

مثلا شعله ی وسطی گاز صفحه ای ک من دارم روشن نمیشه

ببین روشن میشه ها ولی هی باید بگیریش و اروم ولش کنی ک خاموش نشه واسه همین کمتر استفاده میکنم

ولی فرگاز خوبه هم از فرش استفاده میکنی هم گاز

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...

آبمیوه گیری چی

من ناسیونال گرفتم البته برای من مال ۱۰ سال پیشه

من ابرمرکبات گیری و ابمیوه گیر جدا گرفتم ولی خیلی ب کارم نمیاد

اکثرا شیرموز درست میکنم یا وقتی مریض باشیم اب پرتقالی چیزی بگیرم

وای قرص و ژل های ماشین ظرفشویی خیلی گرونن

ادم زورش میاد برای دوتا بشقاب لیوان ماشین روشن کنه

من فقط برای وقتی مهمون زیاد داشته باشم روشن میکنم

مارک اسنوا برای دراز مدت خیلی مارک خوبی نیس اونم واسه یخچال ک مصرفی هست

بجاش سامسونگ و الجی بگیرین ک مرگ نداره و عالی ان