اخلاقت فرق کرده چی شدی مگه چکار کردی به منم بگو انجام بدم من خوشبخت نیستم اما سعی میکنم بشم ممنون
منم اوایل زندگیم خیلی دعوا میکردم تو جمع یا دور از جم همه تو جم بخاطر من خیلی تحقیر میشد انقد دعوامون شدت داشت که یه بار گفت میخام طلاقت بدم اما من گفتم که نمیرم بد ازواج کم کم دیدم منم دارم خسته میشم از این زندگی گفتم دنیا دوروزه بزار باهاش خوب رفتار کنم اخلاقمو باهاش خوب کردم وقتی دعوایی چیزی میشه خودمو کنترل میکنم هیچی نمیگم اونم دیگه باهام راه اومده سعی کردم انتظارایی که ازم داره رو انجام بدم
💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم اوایل زندگیم خیلی دعوا میکردم تو جمع یا دور از جم همه تو جم بخاطر من خیلی تحقیر میشد انقد دعوامو ...
من تمام کارا رو انجام دادم همه راها رو رفتم ولی یجورایی فقط دارم زندگیو تحمل میکنم واقعا نمیدونم چکار کنم حتی جرات طلاق ندارم الان 9 سالشه زنشم ولی خیلی خستم
من تمام کارا رو انجام دادم همه راها رو رفتم ولی یجورایی فقط دارم زندگیو تحمل میکنم واقعا نمیدونم چکا ...
نمیدونم چی بگم اما شوهرم هم خودش خواست اخلاقش باهام خوب بشه اگه خودش بخواد میشه تا حالا باهام حرف زدی درد ودل کردی من بعضی موقع واسه گفتن حرف دلمون یا حرف از زندگی وقت میذارم
من فقط خستم باهام نمیحرفه حتی داد میزنم که دردت چیع نمیگه
عزیزم با داد زدن مشکل حل نمیشه باید مثل بچه بازبون حرف بزنی مثلا بگی عزیزم فدات شم میشه یکم وقت بذاری باهم حرف بزنیم ؟؟من خیلی به صحبت یا درد دل نیاز دارم