2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 145 پست
شوهرم ۲۶ ساله یه سال نامزد ۱.۵ماه هم عروسی میشه ۲ و۵ماه 

26 خوبه من 19 سالش بود همسرم و الان میگه من جوونی نکردم و همش رو اعصابم میره بعضی وقتا حسمیکنم از عمد داره اینکارو میکنع برم طلاق بگیرم

هیچ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂همیشه میگه بعدا الان دارم تلوزیون میبینم  بعدا الان دارم غذا میخورم بعدا الان خوابم میاد ...

شوهر من این حرفو زدنی میگم من مهمم یا فیلم من مهمم یا غذا بد میرم میشینم جلوش میگم چرا حرف نمیزنی باهام کاری کردم ازم بدت میاد میدونم باید نقطه ضعف شوهرتو پیدا کنی و به اخلاقش بلد باشی 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
شوهر من این حرفو زدنی میگم من مهمم یا فیلم من مهمم یا غذا بد میرم میشینم جلوش میگم چرا حرف نمیزنی با ...

تو شبانه روز فقط دوساعت میبینمش اگه اینا رو بگم میگه برو بابا بذار فیلممو ببینم نمیدونم شایدم اصلا براش مهم نیسم حالا امشب اگه اومد امتحان میکنم 

هیچ
26 خوبه من 19 سالش بود همسرم و الان میگه من جوونی نکردم و همش رو اعصابم میره بعضی وقتا حسمیکنم از عم ...

وا مگه تو نذاشتی بره جوونی کنه آخه این که نشد حرف چون جوونی نکرده باید هرروزشو زهرمان کنه ببخشیدا 

حالا بچه میخاد یا ن ؟؟

وا مگه تو نذاشتی بره جوونی کنه آخه این که نشد حرف چون جوونی نکرده باید هرروزشو زهرمان کنه ببخشیدا&nb ...

اول میگفت نه الان میگه بچه دوس دارم ولی وضعم خوب نی 

هیچ
تو شبانه روز فقط دوساعت میبینمش اگه اینا رو بگم میگه برو بابا بذار فیلممو ببینم نمیدونم شایدم اصلا ب ...

ایشالا خدا کمک کنه بالا سرت باشه بدش وقتی میاد به خودت برس هیچی واسش کم بذار بد مردا شکمو هستن کیک اینا درس کنن ببر جلوش بعضی موقع بی مناسبت واسش کادو بخر 

ایشالا خدا کمک کنه بالا سرت باشه بدش وقتی میاد به خودت برس هیچی واسش کم بذار بد مردا شکمو هستن کیک ا ...

من اجازه رفتن بیرون خونه رو ندارم چطور کادو بخرم😂😂 والا تا الان هیچی کم نذاشتم یجورایی خودمو باختم

هیچ
من اجازه رفتن بیرون خونه رو ندارم چطور کادو بخرم😂😂 والا تا الان هیچی کم نذاشتم یجورایی خودمو باختم

😂😂😂 ن بابا هیچ وقت خودتو نباز چون خدا هس هیچ فامیلی ندارسن که باهاش بری بد هم اگه باهات بیرون میره اون موقع ببر یه مغاژه با پول خودت واسه یه چیزی بخر 

شوهر من خیلی کم واسم کادو میخره بخاطر این ازش دلخور  میشم اما من هر موقع پول جمع میکنم میبرمش بیرون واسش یه چیزی میگیرم 

😂😂😂 ن بابا هیچ وقت خودتو نباز چون خدا هس هیچ فامیلی ندارسن که باهاش بری بد هم اگه باهات بیرون میر ...

والا بیرون که میریم منو میچسبونه به خودش انگار یه قدم اونور تر منو میخورن

هیچکی ندارم باهاش برم

هیچ
شوهر من خیلی کم واسم کادو میخره بخاطر این ازش دلخور  میشم اما من هر موقع پول جمع میکنم میبرمش ب ...

شوهر من اصلا برام کادو نمیخره😂😂من همش پول داشته باشمو بتونم میخرم😂😂

هیچ
اگه دوست داری بگو شهرت کجاس😲خب خانوادت که میتونن بیان خونت من اونم نمیتونم

تهرانم ن زیاد نمیان

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
والا بیرون که میریم منو میچسبونه به خودش انگار یه قدم اونور تر منو میخورن هیچکی ندارم باهاش برم

الان خیلی خوبه که تو رو میچسبونه به خودت 😂این ینی دوست داره روت حساسه منم با کسی نمیرم هر موقع با خودش میرم مثلا میگه اینقدر خوشگله میگم بیا بریم تو قیمت کن وقتی ببینم به دلش نشسته میگم بخر نگران پولش نباش 

شوهر من اصلا برام کادو نمیخره😂😂من همش پول داشته باشمو بتونم میخرم😂😂

خب شوهرم من انقد باهام راحته نمیخره من خودم میگم منم زنتما واسم یه چیزی بخر بیار دلمو شاد کن 😅

2790
2778
2791
2779
2792