راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شوهر من این حرفو زدنی میگم من مهمم یا فیلم من مهمم یا غذا بد میرم میشینم جلوش میگم چرا حرف نمیزنی باهام کاری کردم ازم بدت میاد میدونم باید نقطه ضعف شوهرتو پیدا کنی و به اخلاقش بلد باشی
💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
تو شبانه روز فقط دوساعت میبینمش اگه اینا رو بگم میگه برو بابا بذار فیلممو ببینم نمیدونم شایدم اصلا ب ...
ایشالا خدا کمک کنه بالا سرت باشه بدش وقتی میاد به خودت برس هیچی واسش کم بذار بد مردا شکمو هستن کیک اینا درس کنن ببر جلوش بعضی موقع بی مناسبت واسش کادو بخر
والا بیرون که میریم منو میچسبونه به خودش انگار یه قدم اونور تر منو میخورن هیچکی ندارم باهاش برم
الان خیلی خوبه که تو رو میچسبونه به خودت 😂این ینی دوست داره روت حساسه منم با کسی نمیرم هر موقع با خودش میرم مثلا میگه اینقدر خوشگله میگم بیا بریم تو قیمت کن وقتی ببینم به دلش نشسته میگم بخر نگران پولش نباش