2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 145 پست
آخه من نمیتونم بفهمم چی مناسبه هر کی تجربه داره باید بیاد بگه تا بفهمم

آفرین دقیقا این درسته تو فامیل و دوستات دقت کن

اینجا نظرات خیلی متفاوته چون خودمم میخام بگیرم یواش یواش ،هروقتم تاپیک بوده من دقت کردم اخرش ب نظر جامع نرسیدن

مثلا یکی کریر عصای دستشه و تا ۴سالگی بچه ب عنوان صندلی روش نشسته

یکی کریر بدردش نخورده همونجور آک مونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین دقیقا این درسته تو فامیل و دوستات دقت کن اینجا نظرات خیلی متفاوته چون خودمم میخام بگیرم یواش ...

کریر بیخوده اینجور که من متوجه شدم 

اینجا پرسیدم چون تو یه شهر غریبم و هیچ دوستی ندارم و فامیلم هم چرتن

هیچ
آفرین دقیقا این درسته تو فامیل و دوستات دقت کن اینجا نظرات خیلی متفاوته چون خودمم میخام بگیرم یواش ...

اگه مثه من جایی نداری بری نخر من خیلی چیزا که بقیه میخرن اصلا لازمم نیس مثه تختو کمد و کالسکه و کریر 

هیچ
کریر بیخوده اینجور که من متوجه شدم  اینجا پرسیدم چون تو یه شهر غریبم و هیچ دوستی ندارم و فامیل ...

درسته گلم برای حمل و نقل کاربرد نداره چون سنگین میشه

ولی بچه رو تو خونه توش میذارن به کاراشون میرسن خصوصا بعضیا ک صندلی ماشینم میشن

تو مهمونی و اینجور جاها هم بچه تو دست و پا نمیشه  وراحتتره

دختر خالم خیلی استفاده شو کرده بود 

کمد یه جورایی همیشه لازمه زن عموم کمد سیسمونی پسرشو الانم استفاده میکنه و توش کتابا و لباسای بچه شو میذاره

ولی تخت به نظرم بدرد نمیخوره چون بچه زود بزرگ میشه دیگه توش جا نمیشه گهواره بهتره

چرا اذیت 

خب ادم غصه میخوره، همه اش حس میکنه کار بیهوده کرده

من باردارم ولی یه بار خونریزی کردم چند تیکه لباس مامانم و مادرشوهرم واسه نی نی خریده بودن بهشون فکر میکردم گریه میکردم...

البته خداروشکر به خیر گذشت و چیز مهمی نبود

گروه قرمز❤️ وزن 
درسته گلم برای حمل و نقل کاربرد نداره چون سنگین میشه ولی بچه رو تو خونه توش میذارن به کاراشون میرسن ...

کریر من فک نکنم استفاده کنم اما زیاد پولش نی من بجاش تاب جامپر میگیرم از گود بودنو سنگینی کریر وحشت دارم خونمون دومتر ه کاره زیادی ندارم پس بچم همیشه تو بغل خودمه تخت واسه کمو واسه همه خوبه غیره اجاره نشین ها والا خونه مال خودم بود سرویس کمد دیواری براش میزدم

هیچ
درسته گلم برای حمل و نقل کاربرد نداره چون سنگین میشه ولی بچه رو تو خونه توش میذارن به کاراشون میرسن ...

من میترسم چیزیش بدردم نخره مثه جهازم هی هر سال باید بدوش بکشم 

هیچ
اگه مستاجریه عالیه فقط وسیله موردنیازاتو بگیری اضافه نگیری

والا نمیدونم چی مورد نیازه چون تجربه ندارم یه فامیل کم حجم دارم و من دختر اول خانوادم یعنی یجوری بهت بگم من اونیم که قراره بشم تجربه ی همشون

هیچ
2790
2778
2791
2779
2792