2777
2789
عنوان

سیسمونی

1165 بازدید | 145 پست

سلام 

دوستان لطفا جواب بدید

میخوام برا آیندم برنامه بریزم میخوام قبل از باردار شدنم لوازم مورد نیاز سیسمونی رو بخرم البته اونا که واقعا لازمه لطفا کمک کنید 

هیچ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم جنسیت رو نمیدونی چه سیسمونی ای. پولشو جمع کن

وااا بعضی چیزا که جنسیت نمیخواد.وقتی الان میتونه کم کم ی سری چیزا رو بخره چرا بذاره یهویی که بهش فشار بیاد

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
وااا بعضی چیزا که جنسیت نمیخواد.وقتی الان میتونه کم کم ی سری چیزا رو بخره چرا بذاره یهویی که بهش فشا ...

خب مثلا چی ؟ تخت و کمد و کالسکه ست که جنسیت نداره بقیه چیزا همه اش دختر پسر داره. اونام که از الان نمیتونه بگیره کلی جا میخواد. مت واسه پسرم این چیزاشو اسپرت گرفتم الان دخترذباردارم همه چیشون فرق داره 

دنیام بچه هام 🥰  

من سفر هاي خارجي اون زمان زياد ميرفتم

تو هركدوم كلي سيسموني خريدم كه خيلي به نفعم شد بعدا

اسباب بازي

وسايل بهداشتي كه تاريخ مصرف ندارن مثل تب سنج، شونه برس پوار ناخنگير مسواك و مسواك انگشتي، شيشه شير

تنظيف و تشك تعويض

ست ظرف غذا و ظرفاي دردار غذا

شیشه شیر. پسونک برای نوک سینه .سرشیر .پیشبند .دستمال 

سرویس خواب :گهواره .بالش.لحاف.ملافه.پتو.کیسه خواب یا قنداق نوزاد 

لباس وپوشک:ست کامل نوزادی .شورت.کلاه.دستکش.جوراب.لباس برای مهمونی.چوب لباس 

حامام بهداشت:حوله نرم.لیف.شامپوبدن.شامپوسر.صابون.ناخن گیربچه.پوشک.پودربچه.تب سنج .شانه وبرس نوزاد .زیر انداز برای تعویض پوشک.کمد لباس .پستونک.دندانگیر.جغجغه.عروسک.دستمال مرطوب.

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
منم هنوز باردار نشدم يسري چيزا رو خريدم

منم اما نمیخوام زیاد شلوغ کنم کاری هم به حرف مردم ندارم خودم میخوام بخر مو خانوادمو تو درد سر نمیندازم

هیچ