2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 145 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااا بعضی چیزا که جنسیت نمیخواد.وقتی الان میتونه کم کم ی سری چیزا رو بخره چرا بذاره یهویی که بهش فشا ...

آره واقعا نمیخوام بعد استرس داشته باشم

هیچ
اخه از الان؟معلوم نیس دختر باشه یا پسر..تازه یسری چیزا جدیدترش میاد ک کاراییش بهتره جنسش بهتره..بنظر ...

چیزای مهمو میخوام بگیرم و يسري رنگا برا جنسیت نی مثله بنفش و اصلا کاری به مد ندارم 

هیچ
من میخام اسم ببرین چیا میخرن سیسمونی 

من تا الان مینی واش گرفتم که پشیمونم چون ماشین لباس شوییای جدید همه چیز داره 

بخور سرد گرفتم که خوب لازم میشه 

فلاکس هم گرفتم وان حموم هم بنفش گرفتم دو دست بشقاب ارکوپال کودک الباقی شو استرس دارم نمیدونم

هیچ
خب مثلا چی ؟ تخت و کمد و کالسکه ست که جنسیت نداره بقیه چیزا همه اش دختر پسر داره. اونام که از الان ن ...

من تختو کمد نمیگیرم بجا تخت فک کنم فقط گهواره بگیرم کمد هم کمد دیواری هست اما بقیه چیزا رو نمیدونم خیلی گیجم 

هیچ
من تا الان مینی واش گرفتم که پشیمونم چون ماشین لباس شوییای جدید همه چیز داره  بخور سرد گرفتم ک ...

آخه واسه اجاره نشینه نمیشه وان حمومو کجا بذاره مینی تخت اینارو نمیشه خرید لباسشویی هم کجا بذارم تو این گرونی نمیشه خرید 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
من تختو کمد نمیگیرم بجا تخت فک کنم فقط گهواره بگیرم کمد هم کمد دیواری هست اما بقیه چیزا رو نمیدونم خ ...

من همین چیزارو میشینم با شوهرم مشورت میکنم 

آخه واسه اجاره نشینه نمیشه وان حمومو کجا بذاره مینی تخت اینارو نمیشه خرید لباسشویی هم کجا بذارم تو ا ...

وان اصلا لازم نمیشه تو تاپیک که خوندم مینی واش هم لازم نمیشه من خریدم اما پشیمونم😭

هیچ
وان اصلا لازم نمیشه تو تاپیک که خوندم مینی واش هم لازم نمیشه من خریدم اما پشیمونم😭

خب اشکال نداره بذار دیوار بفروشش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز