2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 145 پست
اخلاقت فرق کرده چی شدی مگه چکار کردی به منم بگو انجام بدم من خوشبخت نیستم اما سعی میکنم بشم ممنون

منم اوایل زندگیم خیلی دعوا میکردم تو جمع یا دور از جم همه تو جم بخاطر من خیلی تحقیر میشد انقد دعوامون شدت داشت که یه بار گفت میخام طلاقت بدم اما من گفتم که نمیرم بد ازواج کم کم دیدم منم دارم خسته میشم از این زندگی گفتم دنیا دوروزه بزار باهاش خوب رفتار کنم اخلاقمو باهاش خوب کردم وقتی دعوایی چیزی میشه خودمو کنترل میکنم هیچی نمیگم اونم دیگه باهام راه اومده سعی کردم انتظارایی که ازم داره رو انجام بدم 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اصلا همشون رو استفاده كردم و ميكنم هنوز برخلاف نظر بقيه ميني واش عصاي دستمه

مگه ماشین لباسشوییت گزینه بی بی نداره اوکی ممنون از راهنماییت

هیچ
مگه ماشین لباسشوییت گزینه بی بی نداره اوکی ممنون از راهنماییت

چرا 

اما ميني واش كوچيكتره و ميشه تند تند روشنش كرد

علاوه بر اون دوست ندارم لباس بچه رو تو جايي كه لباس خودمون شسته ميشه بندازم، از نظر بهداشتي هم درست نيست

منم اوایل زندگیم خیلی دعوا میکردم تو جمع یا دور از جم همه تو جم بخاطر من خیلی تحقیر میشد انقد دعوامو ...

من تمام کارا رو انجام دادم همه راها رو رفتم ولی یجورایی فقط دارم زندگیو تحمل میکنم واقعا نمیدونم چکار کنم حتی جرات طلاق ندارم الان 9 سالشه زنشم ولی خیلی خستم

هیچ
چرا  اما ميني واش كوچيكتره و ميشه تند تند روشنش كرد علاوه بر اون دوست ندارم لباس بچه رو تو جا ...

آهان آره چه جالب فکرشو نکرده بودم خب خوبه که خریدمش

هیچ
معلومه بدرد میخوره وان رو‌ نگهدار چون بعدا مجبور میشی چندبرابر بخری

آره 😂واقعا تو این دوره زمونه حالا نگه میدارم ببینم چی میشه😂 آره شاید اصلا تا 5 سالگی دوس داشت لم بدد توش

هیچ
من تمام کارا رو انجام دادم همه راها رو رفتم ولی یجورایی فقط دارم زندگیو تحمل میکنم واقعا نمیدونم چکا ...

نمیدونم چی بگم اما شوهرم هم خودش خواست اخلاقش باهام خوب بشه اگه خودش بخواد میشه تا حالا باهام حرف زدی درد ودل کردی من بعضی موقع واسه گفتن حرف دلمون یا حرف از زندگی وقت میذارم 

نمیدونم چی بگم اما شوهرم هم خودش خواست اخلاقش باهام خوب بشه اگه خودش بخواد میشه تا حالا باهام حرف زد ...

من فقط خستم باهام نمیحرفه حتی داد میزنم که دردت چیع نمیگه

هیچ
نمیدونم چی بگم اما شوهرم هم خودش خواست اخلاقش باهام خوب بشه اگه خودش بخواد میشه تا حالا باهام حرف زد ...

شوهرت چند سالشه چند ساله ازدواج کردین

هیچ
من فقط خستم باهام نمیحرفه حتی داد میزنم که دردت چیع نمیگه

عزیزم با داد زدن مشکل حل نمیشه باید مثل بچه بازبون حرف بزنی مثلا بگی عزیزم فدات شم میشه یکم وقت بذاری باهم حرف بزنیم ؟؟من خیلی به صحبت یا درد دل نیاز دارم 

عزیزم با داد زدن مشکل حل نمیشه باید مثل بچه بازبون حرف بزنی مثلا بگی عزیزم فدات شم میشه یکم وقت بذار ...

😂😂😂همیشه میگه بعدا الان دارم تلوزیون میبینم 

بعدا الان دارم غذا میخورم بعدا الان خوابم میاد بعد فرداش میشه میره سره کارو خوشگذرونی تا 8 شب بعد باز تکرار 

هیچ