2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 145 پست
شوهرت 28 خیلی سنش خوبه تو این سن فهمیده تره تو هم تو یه شهره دیه ای🤔

شهر خودمم اما چ فایده وقتی هیچ جا نمیتونم برم

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
منم امروز خیلی توفکرسیسمونی بودم تازه ۸ماهه ازدواج کردم ولی میخوام‌ازپولایی ک هرماه بابام یکم میده ج ...

نه بابا بعضی چیزا تو بازار ارزونتره آره بخر بنفعته بعد شما چی از دیجی کالا خریدی🤔

هیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا اصلانم فهمیده نیس نمیتونم پامو بزارم بیرون همش تنهام همشششش

آخی آره ولی خعلی از لحاظ سنش بنفعته من 19 سالش بود شوهرم ازدواج کردیم خیلی بچه بودو نفهم بازی در می‌آورد پشیمون بودم سنش کم بود

هیچ
وان لازم نیست؟؟؟؟؟؟ پس بچه رو تو چی بشوریم

شستن تو وان سخته مادر همش بچه رو تو بغل میگیره برا شستشو وگرنه یا بچه ول میشه تو آب یا غرق یا آب تو گوشاش میره یا میافته کلا سخته

هیچ
عزیزم مینی واشتو چند گرفتی ؟

یه سال پیش گرفتم 150 از فامیل بهش گفتم جنس خوب بدد دیه نمیدونم خوبه یا نه اصلا ندیدمش تو مغازه هنوز چون جا نداشتم الان شده 450حدودا

هیچ
شستن تو وان سخته مادر همش بچه رو تو بغل میگیره برا شستشو وگرنه یا بچه ول میشه تو آب یا غرق یا آب تو ...

خب عزیزم این فقط دو سه ماهه اوله بعدش که جون میگیره میذاریش تو وان اب بازی هم میکنه

آره واقعا نمیخوام بعد استرس داشته باشم

بهترین کار داری انجام میدی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز