2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 86 پست
ولی ب نظر من اینجام نگو ی بار درد دل کردم یه کاربری گفت ذاتت خرابه ب همین خاطر انقد بلا سرت میادفقط ...

به نظر من نباید تو دنیای مجازی به حرف کسی اهمیت بدی . چون ممکنه هر حرفی بزنن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی ب نظر من اینجام نگو ی بار درد دل کردم یه کاربری گفت ذاتت خرابه ب همین خاطر انقد بلا سرت میادفقط ...

باورت میشه منم هر چی میخوام تاپیک بزنم میترسم...بعضی ها جوری حال آدم و میگیرن غصت یادت می ره...از وقتی اومدم اینجا نظرم در مورد آدما عوض شده ...بیشتر فک می کنم بعد حرف میزنم..

باورت میشه منم هر چی میخوام تاپیک بزنم میترسم...بعضی ها جوری حال آدم و میگیرن غصت یادت می ره...از وق ...

فدات خیلی از خانمهای سایت خوبن با درکن و باشعور

ولی آدمهای مزخرف ونخاله هم داره سایت

آدم بهتره فقط با خدای خودش درد دل کنه من با خدا درد میکنم انقد سبک میشم 

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....

با هزار بدبختی و دردسر با هم ازدواج کردیم تو همه سختیا کنارش بودم دم نزدم حمایتش کردم. از تهران پاشدم رفتم توی روستایی که ۱۲۰۰ کیلومتر با خونمون فاصله داشت بهخاطر کارش

منی ک اینقدر وابسته خانوادم بودم!

توی حایی ک هیچ امکاناتی نبود

با عصبی بودناش ساختم با  بی پولیش ساختم 

تو تنهایی بارداریمو گذروندم تو بی امکاناتی 

تو تنهایی دارم یچمو بزرگ میکنم 

یک سال و نیم اون جهنم و تحمل کردم تازه اومدیم توی یکی از شهرای کوچیک مرکزی ایران 

فکنید اونجا ک زندگی میکردم چی بوده ک اینجا واسم بهشته منی ک یه عمر تهران زندگی کزدم

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
خب شاید راست گفته    

اینم بدون خدا کسانی رو ک دوست داره سختی جلو راهشون میزاره چون دوست داره مرتب صداش کنه

ولی خیلی هارو ب حال خودشون میزاره😊

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
متاسفم برات  انشالله خدا سختی جلو راهت قرار بده اونوقت من بخندم😂

خدا تا به جلو پا من بخواد برسه ، پیر شده   

در ضمن دیدی حرفش درست بوده ،   فقط ی بد ذات میتونه دعای بد کنه،   برعکس تصورات خیلیا از حرفهاشون زود لو میرن 

من خیلی احساسیم اصلا هیچ توقع اضافی ندارم حتی درکش میکنم ک کارش سنگینه میاد خونه خستس تمام بارا رو دوش خودمه فقط خریدای بیرون با خودشه.

فقط انتظار شبارد میکشم ک ۵ دقیقه برم تو آغوشش آروم شم. رابطه ک پیشکشش همون بغل هم ازم دریغ میکنه 

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز