2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 86 پست
اون نیاز به محبت داره من میتونم درد دل باهاش کنم ولی محبت که باید شوهرش بده

هان؟ چی شد نخ ماجرا از دستت در رفته هاا ، 

ریپلای ها رو از اول بخون ، 

رویا گفت خودت باید زندگیت محک بزنی منم گفتم کم اوردم ، چه ربط به شوهر داشت چه ربط به محبت داشت    

انصافا خوابت میاد برو لالا کن مارو به حرف نگیر 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب چقدر کارش زیاده ، که جمعه هم کار کنه ، من اگ باشم از این ادم توقع هیچی ندارم ، ادم تا مجبور نباشه ...

کارش ۲۲ روز کار ۸ روز استراحته 

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
دوساعت دستم شکست  نوشتم مغز طرف از ۲۴ساعت فقط به شوهر فکر کردن بیاد بیرون ، به خودش و زندگیش بر ...

حرفات درست

ولی خیانتم زیاد شده 

شما چرا چشاتونو خوب باز نمی کنید من خدایی هنگم

من از اول گفتم ک شوهرتو نمیشناسم خودش تاکید زیاد داره ک حسی بهش نداره

ی کله پارو گاز نباش خودتو انیشتین ندون دختر خوب من از اول گفتم ک مطمئن نیستم ولی خودش تاکید داشت ک سرده گفتم خسته س گفت ن قبلا اینجوری نبوده حس کردم غیر مستقیم داره میگه ک ممکنه دلش جایی گیره

و صرفا هدفم أین بود ک گفتم خیالش راحت بشه

و از صدرصدهم دو درصد احتمالشو بدی  زیاد نیست اون همسایمون اگه شل میگرفت ممکن بود شوهرشو از چنگش دربیارن.....

امضامم بیین...

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
هان؟ چی شد نخ ماجرا از دستت در رفته هاا ،   ریپلای ها رو از اول بخون ،  رویا گفت خو ...

درخواست دوستینو قبول کن لطفا تا یه سری مسائل ک نمیشه گفت لونحا بگم

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
من خودم شاغل بودم و به شدت مستقل  ولی چون کارش طوریه ک هی جا به جا میشیم دیکه نتونستم شغلمو ادا ...

قضیه دخترت بگذار جدا ، فعلا اینور درست کن ، تو هر چقدر هم بگی مامان عالی بخوای باشی ، متاسفانه بچه ها اموزشهای مادرها رو یاد نمیگیرن بلکه چیزهای عمیقتر وجود مادرها رو الگو میگیرن ، اگ روحیت افت کنه بچت دچار افت روحی میشه حالا شما کتاب بخون یا قصه یا هر کار دیگ ، اموزش فقط سر جاش بدرد میخوره ، 

الان هدفت درست کردن شرایطی باشه ک مد نظرته ، مشکلی ک واضح داری اعلامش میکنی ترد شدن از سمت همسره ، حالا اون نمیاد سمتت برنامه بچین تو بری سمتش ، منظور روابط جنسیتون نیست ، تایم زندگیتونه ، مثال اگ ادمیه ک کارش یا بیشتر روز حواسش به گوشی یا فضای مجازیه خوب چ راحت میتونی باهاش ارتباط اینشکلی ایجاد کنی ، ، ایننو خودت باید با توجه به علایق همسرت و شرایط زندگیت پیدا کنی ، 

به نظر دنبال کشف خیانت هم نرو ، چون فرضا بیل زدیو کرم هم از باغچه پیدا شد خب بعدش چکار کنی؟؟ جز اینکه به همینجا میرسی ک اگ از من سرد نمیشد نمیرفت سمت کسی دیگ ، پس زور بیخود زدنه دنبال شک و خیانت نرو 

اول خودتو مشغول کن که همه ساعات زندگی با فکر کردن و متوقع بودن از همسر نگذذه ، دلمشغولی بجزدهمسر ایجاد کن دوما ازش بخواه وقت پیدا کنه یک روز در هفته ، 

حرفات درست ولی خیانتم زیاد شده  شما چرا چشاتونو خوب باز نمی کنید من خدایی هنگم من از اول گفت ...

وایسا پیاده شو باهم بریم ، یکی گفتی یکی شنفتی طلب کار بودنت نمیغهمم !

بعدشم  درسته قبح خیانت شکسته شده ولی باووو طرف اومده میگ ناراحتم ، گذاشتین توی کاسش ک شاید خیانت میکنه الان این راه حل ناراححتیشه یا  نفت روی اتیش ریختن؟؟؟؟

وایسا پیاده شو باهم بریم ، یکی گفتی یکی شنفتی طلب کار بودنت نمیغهمم ! بعدشم  درسته قبح خیانت ش ...

من نظرمو گفتم

من گفتم شوهرتو نمیشناسم ،،افتاد؟؟

درضمن بگی تعقیب کن نفت رو آتیش ریختنه؟؟؟

خیالش راحت میشه قشنگ از حرفاش مشخصه ب شوهرش شک داره

درضمن کوچه بازاری حرف نزن زشته این مدل حرف زدن برای ی خانوم

چهارما اصلا از شخصیتت خوشم نیومد زیر پیام من ریپلی نکن

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز