2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 86 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی بهش فکر میکنم. ولی خیلی از کارارو ک راضی نمیشه. و اینکه واسه کارای خونم همش در حال بدو بدو هست ...

ببین ناراحت نشو من وقتی وارد فضای نی نی سایت شدن با ادمهای تازه ای روبرو شدم ، که برام عجیب بود شاخام در اومد ،  شاید برای اینکه توی خانواده خودمون یا فامیل ندیده بودم ، ی تیپ خییییلی شایع در بین زنای نی نی سایت اینه ک خونه دارن ، بیکارن ، بچه دارن و توی دنیای من و مادر شوهرم خواهرشوهرم یا من. مامانم منو خواهرم زندگی میکنن ، بقولی دنیاشون از همسایه طبقه بالاو پایین اونورتر نمیره ،خیییلی ببخشیدا همش این جمله توی ذهنم میا. ک همه انسان بودنو توی ی سوراخ داشتن خلاصه میکنن، انگار زن فقط همینه ،  و  همه چیزایی ک با گوشی میبینن یا توی فیلما میبینن از شوهرشون توقع دارن ، شوهری ک اصلا توی دنیای اینا نیست از صبحش بیرونه با دنیای نتفاوت و ادمهای کاسب بازار و ،،، نود درصد این زنها باشوهراشون مشکلاتی برمیخورن ک ایراد از خودشونه ، اینو من میبینم چون مثل اونها نیستم ، طرف نشسته خونه نه قیمت دستشه نه پول شمردن بلده فقط حرف میزنه ، ادعاشم  میشه چرا شوهرام اینجور کرد اونجور کرد ، حق مطلب اینه درسته مردها نمیحوان زنشو خیلی خودشو بگیره و یا خیلی کارها کنه ، ولی همون مردها جذب زنها با توانایی های خوب و مهارتهای قابل تحسین یا کارهای هنر ی میشن ، اینه زن ارزشمندی بشی یک راهش توانمند بودنه ، انقدر بگرد تا بتونی شرایطی که هم همسرت راضی باشه و هم خودت ازیت نشی انجام بدی ، 

پ ن ، در ضمن اینجور بچه وابسته بزرگ کردن خیانت به جامعه بشریته ، بچه اوردی  درست تربیتش کن 

ااا آره زوده راست میگی!😔 نمیدونم آخه چی بگم بهش میاد اهل خیانت باشه؟؟ بخدا ترسیدم این کلمه رو هم گ ...

فکر میکردم خیلی میشناسمش ولی با این رفتاراش توی این ۵،۶ ماه اصن انگار این آدمو نمیشناسم! نه مشکل جنسی نداره قبلا خیلی رابطمون گرم و خوب بود. همیشه میگف ازم راضیه ولی الان خودمم موندم بلا نسبت بعضی از مردای خوب از مردای این دوره هیچی بعبد نیست! خودشم کاملا منو میشنایه ک چطور آدمیم انگار میخواد عذابم بده میدونه به من توجه نکنه و سمتم نیاد عذاب میکشم 

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
فکر میکردم خیلی میشناسمش ولی با این رفتاراش توی این ۵،۶ ماه اصن انگار این آدمو نمیشناسم! نه مشکل جنس ...

میتونی تعقیبش کنی تا خیالتم راحت شه

همسایمون همین کارو کرد شوهرش رفته بود با یکی چند. روز تعقیب بعد فهمیده بود بلهههه دعوا وفلان پسره اومد گوه خوردن گفت غلط کردم خوبیش این بود ک زود جلو مسئله رو گرفت زنش، الانم دارن زندگی میکنن

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
فکر میکردم خیلی میشناسمش ولی با این رفتاراش توی این ۵،۶ ماه اصن انگار این آدمو نمیشناسم! نه مشکل جنس ...

عزیزم با همسرت صحبت کن یک روز در هفته کارش تعطیل کنه  با جملاتی ک از سمت خودت نباشه یعنی از نفع خودت نگو از ، سر دلسوزی خودش بگو ، مثلا خیلی داری خودت ازیت میکنی میبینم میای خونه نا نداری همش خسته ای ، میدونم واسه ما داری زحمت میکشی و ،،، 

اصرار اولیت فعلا همین باشع توقع چیز دیگ نداشته باش ، 

تا کسی وقت نداره چجور ازش توقع داشته باشی ، اول ازش بخواه وقت داشته باشه بعد متوقع شو ک حالا ک فرصت داری این کار کنیم

میتونی تعقیبش کنی تا خیالتم راحت شه همسایمون همین کارو کرد شوهرش رفته بود با یکی چند. روز تعقیب بعد ...

دوساعت دستم شکست  نوشتم مغز طرف از ۲۴ساعت فقط به شوهر فکر کردن بیاد بیرون ، به خودش و زندگیش برسه ،بعد جناب توصیه های بهداشتی میکنی ، چی بگم بهتون 

ببین ناراحت نشو من وقتی وارد فضای نی نی سایت شدن با ادمهای تازه ای روبرو شدم ، که برام عجیب بود شاخا ...

من خودم شاغل بودم و به شدت مستقل  ولی چون کارش طوریه ک هی جا به جا میشیم دیکه نتونستم شغلمو ادامه بدم! حتی یه سری کارا هم شروع کردم ک انجام بدم ولی مخالفت کرد! قبل بچه دار شدنم منی ک از خیازی متنفر بودم با کلی التماس و اصرار رفتم کلاس خیاطی گفتم شاید بتونم خودمو مشغول کنم ولی گفت دوست ندارم واسه کسی لباس بدوزی! 

بعدش ک باردار شدمو و مشغول قضایای دوران بارداری و اینا بعدشم ک بچه اومد مسولیتم چند برابر شد چون همسرم حتی توی دوران بارداریم همه جوره کمکم میکرد و هوامو داشت باور کن رابطه ما مثل دوتا دوست صمیمی بود چون اون روشو دیدم الان خیلی داغونم ک چرا الان اینجوریه! الان با وجود بچه اصلا هیچ کمکی نمیکنه. یه مدت زدم تو کار نمد دوزی گفتم پیج بزنم درامدشم مهم نیست مشغول میشم قبول نکرد گفت خوشم نمیاد ازین کارا فوق لیسانس داری نمد بدوزی! خلاصه فکر نکن من ازین زنام ک گفتی! من از ۸ ماهگی جای خواب دخترمو جدا کردم! هیچ شبی توی تخت ما نخوابیده تا الان همیشه توی جای خودش خوابیده   عادتش دادم شبا ۱۰ دیگه میخوابه. علت وابستگیشم اینکه از صب تا شب فقط منو میبینه ک مدام یا دارم باهاش بازی می‌کنم یا کتاب میخونم واسش یا شعر میخونم بهش غذا میدم شیر میدم فقط و فقط خودم. قبلا خیلی سمت باباش میرفت ولی الان یک ماهه خیلی بیشتر به من وابسته شده

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792