ببین عزیزم ، من میتونم درمورد روشهای کنترلی برای خودت راهکار بدم ولی اینجپر ک از صحبتت معلومه منظورت مشکل سردی رابطتت با همسرته و چون تجربه ای در این زمینه ندارم کمکی از اون نظر نمیتونم کنم ، جز تکرار حرفهای دوستان ک کشنیدم ،
بعضی از زوج ها ذاتا و خصلته سرد یا بقول خودشون معمولین بعضیا هم شیطون و وروجک مثلا بعضی از زوجها بعد از سالها با هم بازی هایی مثل مار و پله و منچ و ،،، انجام میدن یا با هم کل کل فوتبالی و مچ اندازی دارن
یا توی روابطشون تیک های عاطفی مثل قلقلک وشکلک وحود داره ، ولی این برای همه نیست چون بعضی از شخصیتها این رفتارها رو بچگی میدونن و برلی اعلام بزرگ شدنشون این حرکات و که بیشتر باعث نزدیک شدن یا حداقل وقت گذرونی با همسره ندارن ،
حالا اینجاست ک میگن هر کسی باید قلق همسر خودشو بدونه ، اینکه به چه کاری چه چیزی چه حرکتی چع ادا یا چه جمله ای همسرت واکنش مثبت نشون میده ، ایا میتونی روند فیلمو تغییر بدی؟فیلم سینمایی ک عاشقانه باشه بگذاری ببینین با هم ، وهی وسط فیلم نظرتو بگی ،، واییی من این تیکه دوست دارم ، و،، میتونی توی وب گردی همراعش باشی؟ ی راه یا ی کاری ک بتونین دوتایی یا مشارکتی انجامش بدین ، و لزوما اینجور نیست ک همسرت بیاد کاری تتو دوس داری انجام بدین شاید لازمه تو خودتو همراهش کنی ، غر زدن فقط اعلام ناتوانی و نیازه ولی راه حل نداره سعی کن قر قر کم کنی و دنبال راه چاره بگردی ، ده تا پینهاد بده انچام بده ، بالاخره یکیش جواب میدخ