2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 86 پست
ساعت ۶:۳۰ میره ۶:۳۰ عصر میاد میرسه جلو تلوزیون میشینه فیلم میبینه منن یا باید حواسم به دخترم باشه یا ...

احساس میکنم خیلی حساسی و احساسی

شوهرت خیلی آدم بدی نیست

فقط احساساتشو بروز نمیده خسته س باور کن

توهم غریبی نیاز ب محبت داری بشین باهاش حرف بزن گلم

شوهر بد رو ندیدی،،معتادن ،،خیاانت کارن،،دست بزن دارن وووووو

تو فقط محبتشو ابراز نمیکنه ک باهاش اروم اروم حرف بزنی حل میشه

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
ی جور فضا عوض کن  ، شاید لازمه بهش زمان بدی ، گاهی وقتا فشار زیاد جواب نمیده ،  ببین میتو ...

خیلی بهش فکر میکنم. ولی خیلی از کارارو ک راضی نمیشه.

و اینکه واسه کارای خونم همش در حال بدو بدو هستم و همسم کلی کار دارم چون خیلس دخترم اذیت میکنه چپن هم‌ با خودمه و دوتایی تنهاییم به سدت وابستمه دسشویی هم به زور میرم. فکنید یهو میبینی ۵،۶ روز گذشته و من از تو خونه تمون نخوردم یه آدمم ندیدم تمام تفریحم تماس تصویری یا مامان و خواهرامه اونا همش دور هم جمعن و من اومدم اینحا اسیری! 

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم خیلی حساسی و احساسی شوهرت خیلی آدم بدی نیست فقط احساساتشو بروز نمیده خسته س باور کن ت ...

چون قبلا اینجوری نبود خیلی محبت میکرد اهمیت میداد میگفتم زود بخواب میگفت میخوام کنارت باشم از صبح تنهایی الانم بخوابم ک هیچ! ولی توی این ۵،۶ ماه حتی تو مرخصیاشم همون روال ادامه داره. 

ساعت ۶:۳۰ میره ۶:۳۰ عصر میاد میرسه جلو تلوزیون میشینه فیلم میبینه منن یا باید حواسم به دخترم باشه یا ...

فقط خستس همین درکش کن 

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔

امشب بهش میگم بیا اینورتر بیام بغلت میگه اونجوری نمیتونم بخوابم گفتم حالا یه ربع دیرتر بخواب گفت نمیخوام  گفتم چته چرا اینجوری حرف میزنی میگه چون آدم نیستی

چشمام ۴ تا شد زد بیزون گفتم مگه چیکار کردم گفت کاری نکردی فقط آدم نیستی

گفتم خب از چی ناراحتی بگو گفت هیچی همینی ک هست! 

اصن من موندم ک چرا روز به روز بدتر میشه!

چون قبلا اینجوری نبود خیلی محبت میکرد اهمیت میداد میگفتم زود بخواب میگفت میخوام کنارت باشم از صبح تن ...

بیین گفتی سختی کشیدین تا بهم برسین درسته؟؟پس بخاطر اون تازگیت بوده گلم

البته خودت بیین دلیلش چیه،،خسته س ؟؟یا علت دیگه

ببین عزیزم ، من میتونم درمورد روشهای کنترلی برای خودت راهکار بدم ولی اینجپر ک از صحبتت معلومه منظورت  مشکل سردی رابطتت با همسرته  و چون تجربه ای در این زمینه ندارم کمکی از اون نظر نمیتونم کنم ، جز تکرار حرفهای دوستان ک کشنیدم ، 

بعضی از زوج ها ذاتا و خصلته سرد یا بقول خودشون معمولین بعضیا هم شیطون و وروجک مثلا  بعضی از زوجها بعد از سالها با هم بازی هایی مثل مار و پله و منچ و ،،، انجام میدن  یا با هم کل کل فوتبالی و مچ اندازی دارن 

یا توی روابطشون تیک های عاطفی مثل قلقلک وشکلک وحود داره ، ولی این برای همه نیست چون بعضی از شخصیتها این رفتارها رو بچگی میدونن و برلی اعلام بزرگ شدنشون این حرکات و که بیشتر باعث نزدیک شدن یا حداقل وقت گذرونی با همسره ندارن ، 

حالا اینجاست ک میگن هر کسی باید  قلق همسر خودشو بدونه ، اینکه به چه کاری چه چیزی چه حرکتی چع ادا یا چه جمله ای  همسرت واکنش مثبت نشون میده ، ایا میتونی روند فیلمو تغییر بدی؟فیلم سینمایی ک عاشقانه باشه بگذاری ببینین با هم ، وهی وسط فیلم نظرتو بگی ،، واییی من این تیکه دوست دارم ، و،، میتونی توی وب گردی همراعش باشی؟ ی راه یا ی کاری ک بتونین دوتایی یا مشارکتی انجامش بدین ، و لزوما اینجور نیست ک همسرت بیاد کاری تتو دوس داری انجام بدین شاید لازمه تو خودتو همراهش کنی ، غر زدن فقط اعلام ناتوانی و نیازه ولی راه حل نداره سعی کن قر قر کم کنی و دنبال راه چاره بگردی ، ده تا پینهاد بده انچام بده ، بالاخره یکیش جواب میدخ

بیین گفتی سختی کشیدین تا بهم برسین درسته؟؟پس بخاطر اون تازگیت بوده گلم البته خودت بیین دلیلش چیه،،خ ...

بخدا نمیدونم

به همه سازش رقصیدم! هرچی میگه گوش میکنم! یه سری اینقدر بهم فشار لومده بود بهش گفتم چرا اینجوری از هیکل من بدت میاد از بدنم یا مشگل خاصی داری! قسم خورد ک نه مندهمینجوری دوست دارم و فلان و اینا! ولی نمیدونم جایی دیگه نیازشو برطرف میکنه یا کلا ادم سردیه اولا ادای آدمای گرمو درمیاورده!

بیین گفتی سختی کشیدین تا بهم برسین درسته؟؟پس بخاطر اون تازگیت بوده گلم البته خودت بیین دلیلش چیه،،خ ...

ما تازه یک سال و ۱۱ ماهه ازدواج کردیم فکر میکنم خیلی زوده واسه اینکه زندگی واسش عادی شه

بخدا نمیدونم به همه سازش رقصیدم! هرچی میگه گوش میکنم! یه سری اینقدر بهم فشار لومده بود بهش گفتم چرا ...

نمیدونم گلم تو زندگیت نیستم

بیین مشکلی برای خودش یا خانواده ش بوجود نیامده؟؟؟

امشب بهش میگم بیا اینورتر بیام بغلت میگه اونجوری نمیتونم بخوابم گفتم حالا یه ربع دیرتر بخواب گفت نمی ...

اوه اوه ا شرایط اونجور ک شما گفتی گویا نیست ، کمی دیر بفکر افتادی ، دوزاریت دیرافتاده ، ادم نیستی تیکه کلام منم هست ، وباید بگم این جمله فقط در مواقعی ک از طرف قطع امید کردی گفته میشه ، از کسی ک ناراحتی گله میکنی از کسی ک عصبانی داد میزنی از کسی ک ازش شکایت و و گله داری غر غر میکتی ولی از کسی ک دیگ امیدی بهش نداری هیچ کدوم از اینا نیست میگی ولش ادم نیست ، نترس اگ دوزاریت دیر افتاده عوضش الان افتاده دیگ سعی کن پله پله درستش کنی 

ما تازه یک سال و ۱۱ ماهه ازدواج کردیم فکر میکنم خیلی زوده واسه اینکه زندگی واسش عادی شه

ااا آره زوده راست میگی!😔

نمیدونم آخه چی بگم بهش میاد اهل خیانت باشه؟؟ بخدا ترسیدم این کلمه رو هم گفتم چون واقعا هر حرفی حق الناسه  من شوهرتو ندیدم چ جور آدمی هست ولی بنظر خودت بهش میاد اهل خیانت باشه؟؟ چون همش میگی سرده،،یا مثلا مشکل تناسلی نداره،،چون زیاد سمتت نمیاد از رابطه بترسه ومشکل داشته باشه...

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792