2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 86 پست
من خیلی احساسیم اصلا هیچ توقع اضافی ندارم حتی درکش میکنم ک کارش سنگینه میاد خونه خستس تمام بارا رو د ...

خب جزیی تر بگو تا بزرگترا کمک کنن ، از وقتی میاد تا وقتی میخوابه چجوره چند ساعت و اینا ، 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هزار بار باهاش حرف زدم گفتم نیازامو اصن انگار به سنگ داری میگی 

اوایل اینطوری نبود الان ۵،۶ ماهه خیلی رابطمون سرد شده! اینقدر بهم فشار میاد ک خدا میدونه خودم دیگه خسته شدم از حرفای تکراریم

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
اینم بدون خدا کسانی رو ک دوست داره سختی جلو راهشون میزاره چون دوست داره مرتب صداش کنه ولی خیلی هارو ...

آقا دست زبونت درد نکنه ی توک زبون بگو مارو ول کنه ، کششششتتمون خودشو بنده هاش، 

خدا تا به جلو پا من بخواد برسه ، پیر شده     در ضمن دیدی حرفش درست بوده ،   فقط ی ...

خب توام از اولش شخصیتتو نشون دادی😃😃😃😃آدم با شخصیت فقط میشه با احترام باهاش صحبت کرد😄😄😄😄😄😄

شاعر میگه جای گل گل باشو جای خار خار🤣🤣🤣🤣

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
خب توام از اولش شخصیتتو نشون دادی😃😃😃😃آدم با شخصیت فقط میشه با احترام باهاش صحبت کرد😄😄😄😄😄😄 ...

شاعر دوگانگی شخصیت داشتهد، تازه خبرم نداشته که گلا خار دارن خارها هم گل ، علومش ضعیف بوده بنده خدا 

خب جزیی تر بگو تا بزرگترا کمک کنن ، از وقتی میاد تا وقتی میخوابه چجوره چند ساعت و اینا ، 

ساعت ۶:۳۰ میره ۶:۳۰ عصر میاد میرسه جلو تلوزیون میشینه فیلم میبینه منن یا باید حواسم به دخترم باشه یا کارا خونه بکنم بعدش تو گوشیشه نهایتا میگه چه خبر از مامانت اینا! 

من یفره بزارم بردارم اصن کاری نداره میگه خستم! تازه بخاطر اینکه بیشتز کنارش باشم کارامو میزارم تو روز ک نیست انجام بدم خیلی سخته چون دخترم راه میافته دنبال سرم تو خونه در طول روز ک بغلش کنم به بدبختی کارامو میکنم! 

یکسره یا شبکه ورزش یا سریالا شبکه خانگی یا کانالای فوتبالی تلگرام یا تو اینستا! خیلی  هنر کنه ۵ دقیقه با دخترم بازی کنه!

دیگه نزدیکای ۱۰ هم چرتش میگیره میگم تا میان دخترمو بخوابونم اون ۷ تا پادشاهو خواب دیده دریغ از یه بغل 

یه نوازش تا حرفم میزنم میگه توقعت زیاده! بهش میگم اصن حسی بهم داری عصبانی میشه میگه چرت و پرت نگو

خانواده ی شوهرت تو اون روستا هستن یا کار شوهرت اونجاس؟

کار شوهرم اونجا بود الان اومدیم تو یه شهر کوچیک تو مرکز ایزان

هزار بار باهاش حرف زدم گفتم نیازامو اصن انگار به سنگ داری میگی  اوایل اینطوری نبود الان ۵،۶ ما ...

ی جور فضا عوض کن  ، شاید لازمه بهش زمان بدی ، گاهی وقتا فشار زیاد جواب نمیده ، 

ببین میتونی خودتو به چیزی مشغول کنی؟ دلمشغولی که جریان زندگیتو برلی خودت یکم عوض کنه ، میدونم بچت کوچیکه دست و پاتو بسته ولی ی کار توی خونه شاید مثلا عروسک بافی یا ارایشگری ساعتی یا هر چی ک تو رو مشغول کته ، دلمشغولی ذهنو هدایت میکنع ، هدفم از این پیشنها. اینه ذهنت به سمتی جز شوهرت بره تا  ی فرصت به همسرت بدی

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792