2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 86 پست
اون نیاز به محبت داره من میتونم درد دل باهاش کنم ولی محبت که باید شوهرش بده

هان؟ چی شد نخ ماجرا از دستت در رفته هاا ، 

ریپلای ها رو از اول بخون ، 

رویا گفت خودت باید زندگیت محک بزنی منم گفتم کم اوردم ، چه ربط به شوهر داشت چه ربط به محبت داشت    

انصافا خوابت میاد برو لالا کن مارو به حرف نگیر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چقدر کارش زیاده ، که جمعه هم کار کنه ، من اگ باشم از این ادم توقع هیچی ندارم ، ادم تا مجبور نباشه ...

کارش ۲۲ روز کار ۸ روز استراحته 

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
دوساعت دستم شکست  نوشتم مغز طرف از ۲۴ساعت فقط به شوهر فکر کردن بیاد بیرون ، به خودش و زندگیش بر ...

حرفات درست

ولی خیانتم زیاد شده 

شما چرا چشاتونو خوب باز نمی کنید من خدایی هنگم

من از اول گفتم ک شوهرتو نمیشناسم خودش تاکید زیاد داره ک حسی بهش نداره

ی کله پارو گاز نباش خودتو انیشتین ندون دختر خوب من از اول گفتم ک مطمئن نیستم ولی خودش تاکید داشت ک سرده گفتم خسته س گفت ن قبلا اینجوری نبوده حس کردم غیر مستقیم داره میگه ک ممکنه دلش جایی گیره

و صرفا هدفم أین بود ک گفتم خیالش راحت بشه

و از صدرصدهم دو درصد احتمالشو بدی  زیاد نیست اون همسایمون اگه شل میگرفت ممکن بود شوهرشو از چنگش دربیارن.....

امضامم بیین...

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
هان؟ چی شد نخ ماجرا از دستت در رفته هاا ،   ریپلای ها رو از اول بخون ،  رویا گفت خو ...

درخواست دوستینو قبول کن لطفا تا یه سری مسائل ک نمیشه گفت لونحا بگم

دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
من خودم شاغل بودم و به شدت مستقل  ولی چون کارش طوریه ک هی جا به جا میشیم دیکه نتونستم شغلمو ادا ...

قضیه دخترت بگذار جدا ، فعلا اینور درست کن ، تو هر چقدر هم بگی مامان عالی بخوای باشی ، متاسفانه بچه ها اموزشهای مادرها رو یاد نمیگیرن بلکه چیزهای عمیقتر وجود مادرها رو الگو میگیرن ، اگ روحیت افت کنه بچت دچار افت روحی میشه حالا شما کتاب بخون یا قصه یا هر کار دیگ ، اموزش فقط سر جاش بدرد میخوره ، 

الان هدفت درست کردن شرایطی باشه ک مد نظرته ، مشکلی ک واضح داری اعلامش میکنی ترد شدن از سمت همسره ، حالا اون نمیاد سمتت برنامه بچین تو بری سمتش ، منظور روابط جنسیتون نیست ، تایم زندگیتونه ، مثال اگ ادمیه ک کارش یا بیشتر روز حواسش به گوشی یا فضای مجازیه خوب چ راحت میتونی باهاش ارتباط اینشکلی ایجاد کنی ، ، ایننو خودت باید با توجه به علایق همسرت و شرایط زندگیت پیدا کنی ، 

به نظر دنبال کشف خیانت هم نرو ، چون فرضا بیل زدیو کرم هم از باغچه پیدا شد خب بعدش چکار کنی؟؟ جز اینکه به همینجا میرسی ک اگ از من سرد نمیشد نمیرفت سمت کسی دیگ ، پس زور بیخود زدنه دنبال شک و خیانت نرو 

اول خودتو مشغول کن که همه ساعات زندگی با فکر کردن و متوقع بودن از همسر نگذذه ، دلمشغولی بجزدهمسر ایجاد کن دوما ازش بخواه وقت پیدا کنه یک روز در هفته ، 

حرفات درست ولی خیانتم زیاد شده  شما چرا چشاتونو خوب باز نمی کنید من خدایی هنگم من از اول گفت ...

وایسا پیاده شو باهم بریم ، یکی گفتی یکی شنفتی طلب کار بودنت نمیغهمم !

بعدشم  درسته قبح خیانت شکسته شده ولی باووو طرف اومده میگ ناراحتم ، گذاشتین توی کاسش ک شاید خیانت میکنه الان این راه حل ناراححتیشه یا  نفت روی اتیش ریختن؟؟؟؟

وایسا پیاده شو باهم بریم ، یکی گفتی یکی شنفتی طلب کار بودنت نمیغهمم ! بعدشم  درسته قبح خیانت ش ...

من نظرمو گفتم

من گفتم شوهرتو نمیشناسم ،،افتاد؟؟

درضمن بگی تعقیب کن نفت رو آتیش ریختنه؟؟؟

خیالش راحت میشه قشنگ از حرفاش مشخصه ب شوهرش شک داره

درضمن کوچه بازاری حرف نزن زشته این مدل حرف زدن برای ی خانوم

چهارما اصلا از شخصیتت خوشم نیومد زیر پیام من ریپلی نکن

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....