2789
اره الان فکر میکنن چه کار مهمی دارن انجام میدن کم کم دارم عصبانی میشم بهش یه چی بگم به زور خودمو نگه ...

حرص نخور؛ماگفتنیارو گفتیم؛دیگ بقیه اش با خودش؛فک میکنه ما بدشو میخاییم

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ربطی به مذهبی  عیر مذهبی نداره  داداشت چرا باید بیاد از روابط زناشویی برات بگه از کجا یاد ...

بچه ست چهارکلمه دری وری ازدهن این و اون جمع کرده فکرمیکنه خیلی زرنگه😁😁😁😁😁اشتباه ازخانواده هاست به راحتی اجازه ورود به مجازی رو به بچه هاشون میدن 

با دیدن این تاپیک یه تصمیم جدی گرفتم

اینکه؛برا پسرم تا17-18سالگی ب هیچ عنوان گوشی نخاهم خرید

عشقت کیه خانم بزرگ🙄🤐

قبلا همسایه بودیم

اون نمیدونست دوسش دارم

ولی دوست نبودیمااااا

اونم منو دوس داره میدونم

چرا به من میگین اسی هم پونز سالشه عاشق شده

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  

هم خودت هم داداشت واقعا گناه دارین 😟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مدرسه  تو درساشون بود

بیا برو بیرون از تاپیک ببینم چه خوششم اومده مامانت میدونه میای تو تاپیک بارداری که توش حرف از کاندوم و پرده بکارته یکم خجالت بکشی بد نیست تازه عشقم داره چشم خانوادت روشن به خاطر ساکت نگه داشتن دخترشون ولش کردن به امان خدا به این روش پیش بری اینده ای خوبی در انتظارت نیست 

آدم باید بچه اشو جوری بار بیاره؛ک ازدواج و جنس مخالف اینا کلا براش هدف نشه 

بلکه ب اینا ب عنوان یه بخش از زندگیش نگاه کنه و هدفهای خیلی بزرگتری رو داشته باشه

بیا برو بیرون از تاپیک ببینم چه خوششم اومده مامانت میدونه میای تو تاپیک بارداری که توش حرف از کاندوم ...

فعلا ک همه با هم داره. ماشاله دستش پره.. خدا رو شکر میکنم ک بچه ندارم😑چین اینا گودزیلااا

هر بار این درو محکم ببند برو

متاسفانه زیاد میبینم؛بخصوص تو دخترا؛ک ازدواج براشون شده یه هدف؛خیلی تاسف بار و ناراحت کننده اس این مسئله.

بیا برو بیرون از تاپیک ببینم چه خوششم اومده مامانت میدونه میای تو تاپیک بارداری که توش حرف از کاندوم ...

اون روز یه دختر ۱۳ ساله عضو سایت بود میگفت سه ساله خود ار ص ایی میکنم میگفت مامانم فهمید گفت عاشق دبیر ریاضیاتم که اونم خانم بود همه چیو میدانست گفت فیلمشو دیدم تو گوشی فامیلمون😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اون روز یه دختر ۱۳ ساله عضو سایت بود میگفت سه ساله خود ار ص ایی میکنم میگفت مامانم فهمید گفت عاشق دب ...

خاک توووووو سرشون با این بچه بزرگ کردنشون

خاک توووووو سرشکن با این بچه بزرگ کردنشون

من ایقدر نصبحتش کردم ولی چه فایده  وفتی این سن حرف  از دوس پسر میزنن و اسمشو هم میزارن روشن فکری

کاش معنی روشنفکریو میدونستن