2789
فعلا ک همه با هم داره. ماشاله دستش پره.. خدا رو شکر میکنم ک بچه ندارم😑چین اینا گودزیلااا

من داداش دارم جوونن مجردن ولی حیا دارن تو جمع زنونه تا حرفای خصوصی میشنون پا میشن میرن همیچین رنگ عوض میکنن نمیگم پاکن ولی حیا دارن اونوقت این ۱۲ سالشه اومده با افتخارم میگه من همه چیو میدونم 

اره افغانستان که کلا جنگ  ولی پاکستان یک شهرش امنیت نداره بقیه پاکستان امنیت داره و مردمش هم ب ...

انگلیسی صحبت کردنشون بخاطر اینه که مستعمره بودن بخاطر همین راحت صحبت میکنن...

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ایقدر نصبحتش کردم ولی چه فایده  وفتی این سن حرف  از دوس پسر میزنن و اسمشو هم میزارن روش ...

اینچیزارو باید خانوادشون میگفتن ن ماها؛ولی دیگه متاسفانه جوری شده ک مادرا یسریاشون دیدم ک ب دوس پسر داستن دخترشون افتخار میکنن

درحالی ک بابای من وختی برا من خواستگار می اومد؛ولی ناراحت میشد و ب مامانم تاکید میکرد کسی نفهمه؛حتی پیش خودمم درموردش حرف نمی زدن

ولی نمیدونم الن چرا شوهر کردن انقدرررررر هدف بزرگی شده برا دخترا

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
اینچیزارو باید خانوادشون میگفتن ن ماها؛ولی دیگه متاسفانه جوری شده ک مادرا یسریاشون دیدم ک ب دوس پسر ...

یکی دختر ۱۴ سالشو شوهر داد به یه پسر ۱۷ ساله پدر مادر خوشحال   بعد الان ۱۶ سالشه میخاد طلاق بگیره چون هم کتک میخورد هم اینکه هنوز باکره است   دختره مثل ماه مبمونه پسره دست بهش نزد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یکی دختر ۱۴ سالشو شوهر داد به یه پسر ۱۷ ساله پدر مادر خوشحال   بعد الان ۱۶ سالشه میخاد طلاق بگی ...

تمام روح و روان این دختر زخمی شد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یا خداااا😱😱😱😱😨😨😨عشقم داری؟

ولش کن تازه با بدبختی بیرونش کردیم دوباره براش پیام نده بیاد تو تاپیک اگه دختر من تو نوجوونیش از این غلطا کنه جوری میزنمش صدا عر عر بده اعصابم خورد شد

یکی دختر ۱۴ سالشو شوهر داد به یه پسر ۱۷ ساله پدر مادر خوشحال   بعد الان ۱۶ سالشه میخاد طلاق بگی ...

وااااااااااااای 😔😔اصن آدم نمیدونه چی بگه

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
اهان خداحفظش کنه 😍

ممنون

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
چرا مگه میشه باکره باشه 

اره اصلا پسره کاریش نداشت   میگفت بابام بزور زنم داد 

دم پسره گرم عجب خود دار خفنی بوده

دختره میگفت هر کاری میکردم راصی نمیشد مادر شوهرشم گفته وای به حالت به مامانت بگی فقط ازس کار کشیدن پسره کتکش میزد دیگه اخر سر به مامانش گفت مامانسم گفت برو وسایلت جمع کم بیار

ولش کن تازه با بدبختی بیرونش کردیم دوباره براش پیام نده بیاد تو تاپیک اگه دختر من تو نوجوونیش از این ...

من خودم از تاپیک بیرون رفتم چون تبلتم شارژنداشت

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم