یه کانال خبری معتبرنوشته بود بیشتر از ده سال است که هیچ دختری در ولایت غزنی درافغانستان موفق به گرفت ...
اره افغانستان که کلا جنگ
ولی پاکستان یک شهرش امنیت نداره بقیه پاکستان امنیت داره و مردمش هم باسواد هستن جوری که من یه بار رفتم جلوی اونا خجالت می کشیدم چون بچه های کلاس اول دومی هم انگلیسی صحبت میکردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ربطی به مذهبی عیر مذهبی نداره داداشت چرا باید بیاد از روابط زناشویی برات بگه از کجا یاد گرفت
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
من میخوام خیلی زود ۲۰ ازدواج کنم ولی از طرفی میخوام زودتر به عشقم برسم
عشقتتتتتت😓😓😓😓
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین