2789
سواد افغانستان و هندوستان سوادشون پایینه ولی پاکستان اینطور نیست  البته شاید روستاهای اینطور با ...

بله وضعیت پاکستان بهتره البته اگه یهویی بمب نترکه بفنا بری  افغانستان از لحاظ تحصیل دخترااا وصعشون خیلییی خرابه 

هر چی مرد ننه خواهر قهب ه است میاد ب من درخواست میده بسه دیگه نرای بیخاصیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خراب نیسسسسسس همرو داداشم جو گیر شد بهم گفت😁

یا خداااااااااااااا دیگه حرفی ندارم نابود شدی هیچ جوره هم نمیشه درستش کرد متأسفم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
یا خداااااااااااااا دیگه حرفی ندارم نابود شدی هیچ جوره هم نمیشه درستش کرد متأسفم

چرا دقیقا؟

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  
بله وضعیت پاکستان بهتره البته اگه یهویی بمب نترکه بفنا بری  افغانستان از لحاظ تحصیل دخترااا وصع ...

نه اون طرفه امنیت داره ولی شما پاکستان یه مکانی هست اونجا امنیت نداره 

ولی ما تو جنوب پاکستان هستیم و به ایران نزدیک تر هستیم

دلم میسوزد وختی بچه ها از این سن استفاده نمیکنن؛حیف واقعا از الن قاطی دنیا آدم بزرگا بشن

اره واقعا الان مشتاقن دیگه خبر ندارن ازدواج کنن خود به خود وارد مسائل زندگی میشه بیا برو بچه از بی دغدغه بودنت لذت ببر نه اینکه بیای تو تاپیک بارداری میدونیم همه چیزو میدونی لازم نیست انقد واضح بگی یکم خود دار باش نمیدونم پدر و مادرت رو چه حسابی برای بچه ۱۲ ساله گوشی خریدن و میزارن از وای فای و بسته استفاده کنه

احسنت ب داداش جوگیرت. حالا واسه خودت ی پا ماما. دکتر زنان زایمان. و.... هستی

آره از مدرسه اومده بود 

هدفه گفت 

منم دهنمو گرفته بودم گوش میدادم

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  
بله وضعیت پاکستان بهتره البته اگه یهویی بمب نترکه بفنا بری  افغانستان از لحاظ تحصیل دخترااا وصع ...

یه کانال خبری معتبرنوشته بود بیشتر از ده سال است که هیچ دختری در ولایت غزنی درافغانستان موفق به گرفتن دیپلم نشده است🤦‍♀️🤦‍♀️خانمای باسوادشون سیکل بودن

ممکنه کاندوم پاره شده باشه.در مورد بعضی از افراد بکارتشون تا زمانی که زایمان طبیعی صورت نگیره مشکلی ...

بکارت.درست.ولی این میگه باکاندوم بود .منم گفتم محاله حتماکاندوم پاره شده واب نفوذ کرده

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
آره از مدرسه اومده بود  هدفه گفت  منم دهنمو گرفته بودم گوش میدادم

چند سالشه چی بهت گفت      مواظب خودت باش

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین