2789
یه کانال خبری معتبرنوشته بود بیشتر از ده سال است که هیچ دختری در ولایت غزنی درافغانستان موفق به گرفت ...

اره افغانستان که کلا جنگ 

ولی پاکستان یک شهرش امنیت نداره بقیه پاکستان امنیت داره و مردمش هم باسواد هستن جوری که من یه بار رفتم جلوی اونا خجالت می کشیدم چون بچه های کلاس اول دومی هم انگلیسی صحبت میکردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره واقعا الان مشتاقن دیگه خبر ندارن ازدواج کنن خود به خود وارد مسائل زندگی میشه بیا برو بچه از بی د ...

هموووووون؛بعدا حسرت این روزارو میخوره؛منی ک اونهمه بازی کردم و واقعا بچگی کردم دلم تنگ اونروزام میشه؛دیگه اینا ک استفاده نکردن صدرصد بعدا پشیمون میشن

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
چند سالشه چی بهت گفت      مواظب خودت باش

۱۶

مذهبی بابا کاری نداره

وقتی جلوش شلوار جذب میشم دعوام میکنه😢

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  

ربطی به مذهبی  عیر مذهبی نداره  داداشت چرا باید بیاد از روابط زناشویی برات بگه از کجا یاد گرفت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هموووووون؛بعدا حسرت این روزارو میخوره؛منی ک اونهمه بازی کردم و واقعا بچگی کردم دلم تنگ اونروزام میشه ...

من میخوام خیلی زود ۲۰ ازدواج کنم

ولی از طرفی میخوام زودتر به عشقم برسم

هموووووون؛بعدا حسرت این روزارو میخوره؛منی ک اونهمه بازی کردم و واقعا بچگی کردم دلم تنگ اونروزام میشه ...

اره الان فکر میکنن چه کار مهمی دارن انجام میدن کم کم دارم عصبانی میشم بهش یه چی بگم به زور خودمو نگه داشتم حرصم در اومده 

من میخوام خیلی زود ۲۰ ازدواج کنم ولی از طرفی میخوام زودتر به عشقم برسم

عشقتتتتتت😓😓😓😓

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من میخوام خیلی زود ۲۰ ازدواج کنم ولی از طرفی میخوام زودتر به عشقم برسم

عشقم داری😮😮😨😨😨

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
ربطی به مذهبی  عیر مذهبی نداره  داداشت چرا باید بیاد از روابط زناشویی برات بگه از کجا یاد ...

مدرسه 

تو درساشون بود