💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بیا برو بیرون از تاپیک ببینم چه خوششم اومده مامانت میدونه میای تو تاپیک بارداری که توش حرف از کاندوم و پرده بکارته یکم خجالت بکشی بد نیست تازه عشقم داره چشم خانوادت روشن به خاطر ساکت نگه داشتن دخترشون ولش کردن به امان خدا به این روش پیش بری اینده ای خوبی در انتظارت نیست
بیا برو بیرون از تاپیک ببینم چه خوششم اومده مامانت میدونه میای تو تاپیک بارداری که توش حرف از کاندوم ...
اون روز یه دختر ۱۳ ساله عضو سایت بود میگفت سه ساله خود ار ص ایی میکنم میگفت مامانم فهمید گفت عاشق دبیر ریاضیاتم که اونم خانم بود همه چیو میدانست گفت فیلمشو دیدم تو گوشی فامیلمون😔
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
من ایقدر نصبحتش کردم ولی چه فایده وفتی این سن حرف از دوس پسر میزنن و اسمشو هم میزارن روشن فکری