2777
2789
یاد گرفتی ب منم بگو. عشق ی طرفه و طرف داره جونومیده واسه بودنت. ادم نمیدونه چجوری تموم کنه

خیلی شرایط سختیه واقعا

من همش ب اون فک میکنم خودمم دارم افسرده میشم😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استار تر منم ی مدت مثه تو شدم هزار تا راه رفتم س ماه سرد شدم هیچی نگفتم ناخوداگاه تو اخلاقم اثر گزاش ...

چقدرخوب ک ته اون روزای سختت انقدر قشنگ شدواستون🌸توروخدا واسه منم دعاکن

حتی باور کن شده نفهمم دوسش دارم ندارم نفهمم با خودم چند چندم ی شب انقد گریه کردم ک بهش گفتم نمیدونم دوست دارم یا ن س روزی حرف نزدم باهاش چون با خودم میگفتم اگه دوسش داشتم چرا اینهمه اذیتش میکنم چرا بدرد هیچی نمیخورم ولی همش تلقین بود 

🖤
چقدرخوب ک ته اون روزای سختت انقدر قشنگ شدواستون🌸توروخدا واسه منم دعاکن

خوب شده همه چی ولی من دوست داشتنم از حد گذشته وقتی از دوست پسرت گفتی یاد رفتارای خودم افتادم ک هر اتفاقی هم بیوفته نمیتونم کات کنم زیادی بهش حساس شدم گاهی وقتا شک میکنم بهش فک میکنم ی چیزایی مخفی میکنه خیلی اذیت میشم اونو هم اذیت میکنم

🖤
کاش ازمنم تلقین باشه واقعا خسته شدممم

رفتار خاصی نداره ک ازش سرد شده باشی یا خودت ی دلیل خاص نداری؟ یا مثلا بگی شرایطش ب ازدواج نمیخوره یا ظاهرش اونی ک میخای نیست یا همش با بقیه مقایسش کنی؟هیچکدوم از اینا نیست

🖤
یه مدت خیلی مشغله داشت خیلی زیاد تقریبا 2ماه.دسگ کلاخودشو فراموش کرد ن ریش هاشو مرتب میکرد ن لباسای ...

پس ـظاهر بینی ـواسه همینه عزیزم این ک نشد دلیل اون ممکنه یروز یا حتی مدت طولانی مریض بشه نتونه ب خودش برسه واسه خودت پیش نیومده؟تو باید بتونی همه جوره حتی اگه زشت بشه هم دوسش داشته باشی ب این میگن دوست داشتن

🖤
پس ـظاهر بینی ـواسه همینه عزیزم این ک نشد دلیل اون ممکنه یروز یا حتی مدت طولانی مریض بشه نتونه ب خود ...

اخه ازحدمعمول گذشته بود.مثلاوقتی ک میخواست منوببینه اما وقت نداشت لباساشو پیداکنه کفش اسپرت رو بالباسی میپوشید ک نباید میپوشید.قبلش خیلی رعایت میکرد اما یه مدتم واقعا زیاده روی کرد.واسه همینه ک میگم شایدمن عاشقش نبودم