2777
2789
عنوان

نمیدونم چطوری به خانوادم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 47 پست
تازه میگه تو باید خوشحال باشی ک من روراست و مردونه میخوام بیام جلو 

گفتم ک هر راستی مستلزم گفتن نیست بگو اگر واقعا منو بخوای ب فکر منم باید باشی بهش بگو من دوست ندارم از چشم خانوادم بیفتی شاید در نهایت رضایت بدن ولی با ی نکته منفی چون اونا رو این جور مساعل حساسن دیگه خود دانی ای حرصم میگیره ازین ادما 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به بابام هم نمیتونم بگم  عصبی میشه و همین دوستی هم ازم میگیره

نميدونم خودتون بهتر خانواده تون و شرايطتونو ميتونيد بسنجيد

ولي منم تقريبا تو همين شرايط بودم و از گفتنم پشيمون نشدم چون خداروشكر بابام خيلي منطقي برخورد كرد، البته خيلي كار سختي بود براما! اشك ميريختمو ميگفتم

من يه نكته مثبت داشتم اونم اين بود كه چندسال قبلتر از من برادرم با يه دختري دوست بود كه ديوونه ش بود، بعد خانواده دختر اجازه ندادن كه ازدواج كنن، داداشم خيليييييي حالش بد بود حتي مدتي اعتياد پيدا كرده بود، به خاطر همين منم به بابام گفتم نذار كه قضيه داداش درمورد يه جوون ديگه تكرار بشه

دلم میخواد همه چیز اوکی شه بعد بگم

همه چيز اوكي بشه كه ديگه گفتن نداره

اتفاقا اون موقع بگين بدتره

پدرتون ممكنه فكر كنه گولش زدين و اين حس خيلييييي بديه

يا الان بگين يا هيچ وقت نذارين بفهمن

همه چيز اوكي بشه كه ديگه گفتن نداره اتفاقا اون موقع بگين بدتره پدرتون ممكنه فكر كنه گولش زدين و اي ...

اصلا هیچوقت نفهمن 

چه لزومی داره متوجه شن 

بگه منو دیده خوشش اومده 

نمیدونم چرا حسنک راستگو‌ شده 

حالا هم ک میخوایم به یه آرامشی برسیم 

یه مدل دیگه دغدقه درست میکنه 

😁 خب خوبه ديگه بگو بره بابات صحبت كنه

اخه بحث فقط گفتنش نیس 

اینجوری نسبت به دوستمم بدبین میشن 

اعتمادشون نسبت به من از بین میره 

سختگیر میشن 

کلی مصداق ازدواج ناموفق از دوستی ها میارن برام 

من با همسرم دوست بوديم، خانواده مم مذهبي نيستن ولي خب بالاخره باباها كلا حساسن رو اين قضايا اول خان ...

واای مهدیه جون من چی که تواستان دیگه هستن تودانشگاه هم پسرنداریم اصلا البته خواهرش دوستمه که تو مجازی دوست شدیم و خونوادم با اینستا مخالفن و بادوستی های مجازی هم مخالفن من چی بگم پس😂🤦‍♀️