2777
2789
عنوان

نمیدونم چطوری به خانوادم بگم

2623 بازدید | 47 پست

سلام 

من یه دختر 20ساله ام 

دانشجو ام 

مدتی هست ک با اقایی اشنا شدم 

و ماخیلی همدیگرو دوست داریم و خداروشکر تفاهم هم داریم.

من خانواده ام تقریبا مذهبی ان و با روابط دوستی مشکل دارن 

ایشون تصمیم دارن که برای خواستگاری بیان و اصلا راضی نمیشن که بخوان دروغ بگن که ما همدیکرو نمیشناسیم و دوست نبودیم 

و میگن از همین ابتدا باید همه چیز راست حسینی باشه 

اما من نمیدونم چیکار کنم 

خیلی گیج شدم 

و مطمئنم ک حقیقتو بگم هم اعتمادم خانوادم ازم سلب میشه هم سختگیریشون در مورد خواستگار بیشتر و به خوب بودنش خییلی شک میکنن

تورو خدا کمک کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر هم کار هستین 

بگو سر کار یکی از همکارها میخواد بیاد خواستگاری 

چندبار هم پیش اومده صحبت کردیم

اگرم هم دانشگاهی باز همین رو بگو

دلیل نداره کل ماجرا رو بگی

یک خطه بگو

مبارکه

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

خب بهش بگواگه ازدوستیتون حرف بزنه خانوادت بهش گیرمیدن آخه چه لزومی داره که بگه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

عزیزم یعنی چی این حرف هر راستی مستلزم گفتن نیست مخصوصا اگر خیلی در کار باشه شما ب خانوادت بگو تو دانشگاه دیدم ازم آدرس خواسته بیاد خواستگاری ب اون اقام بگو همینو بگن تازه اگر ازشون پرسیدن خانوادت وگرنه ک هیچ بعدا اگر جور شد خب میفهمن دیگه چ حرفیه ک از اول باااااید گفت شما اول بزنید اصلا خانوادت می‌پسندن بعد

یعنی خانواده پسره از دوستیتون خبر دارن و میگن حتما باید بگیم دوست بودن؟ عجبا

مادرش کمی اطلاع داره 

اما اون بنده خدا حرفی نداره 

ایشون خیلی اصرار دارن