2777
2789
عنوان

دیشب با نامزدم اتمام حجت کردم😭😔

1393 بازدید | 71 پست

بچه ها دیروز با نامزدم حرف زدم گفتم که تو همیشه پشت خانوادتی طرفدار اونا هستی همیشه حقو به اونا میدی همیشه دوست داری من به اونا محبت کنم و اونارو راضی نگه دارم وقتی میبینی من تنها ظرف میشورم ولی بقیه راحت فیلم میبینن یه حرف نمیزنی و ناراحت نمیشی ولی کافیه من یه لحظه زمین بشینم.اگه کسی بهم بی احترامی کنه توجیه میکنی و لی به من سر کوچکترین چیز تذکر میدی بهش گفتم سر اونا اشک من درمیاد ولی دوست نداری اونا برنجن .گفتم منم این رفتاراتو میبینم بهت سرد میشم و دوست داشتنم کم میشه بهت .گفتم که من سر تو همیشه با خانوادم میجنگم

اون چی گفت

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی باهاش بهم زدی که اتمام حجت کردی

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

یکبار برای همیشه باید اینو جا بندازی که تو کلفت نیستی بری خونه مردم ظرف بشووری!! خدایی چه جوری میتونید انقدر مظلوم باشید؟؟؟ مگه کلفت گرفتن؟؟ من واقعااا باشم سر همچین مساله ای تا طلاقم میرم یعنی چی که شما ظرف بشوری بقیه فیلم ببینن مگه اسیر گرفتن؟؟

میگه تو اشتباه میکنی حسودی

ایشون درست نمیشه بنظرم برو مشاور 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند