بچه ها دیروز با نامزدم حرف زدم گفتم که تو همیشه پشت خانوادتی طرفدار اونا هستی همیشه حقو به اونا میدی همیشه دوست داری من به اونا محبت کنم و اونارو راضی نگه دارم وقتی میبینی من تنها ظرف میشورم ولی بقیه راحت فیلم میبینن یه حرف نمیزنی و ناراحت نمیشی ولی کافیه من یه لحظه زمین بشینم.اگه کسی بهم بی احترامی کنه توجیه میکنی و لی به من سر کوچکترین چیز تذکر میدی بهش گفتم سر اونا اشک من درمیاد ولی دوست نداری اونا برنجن .گفتم منم این رفتاراتو میبینم بهت سرد میشم و دوست داشتنم کم میشه بهت .گفتم که من سر تو همیشه با خانوادم میجنگم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو هر خونه ای مهونی میری کار کن . ولی خونه مادر شوهر کمتر . اگر فکر کنی خونه خودته و زیاده روی کنی براشون عادی میشه . و. خیالشون راحت میشه که ی کلفت دارند . من عقدم زیادم خونشون نمیرم . دو هفته ای یکبار ناهار دعوت شم . بعضی وقتاش ظرف میشورم . خیلیی کم پیش میاد
این مدل مردا به مرور زمان بدترم میشن، بابای من گند زده به گل زندگیمون بخاطر خانواده اش.
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
اخ حرف دلمو زدی.من ب خونوادش حتی بیشتر از مامانو بابای خودم احترام میزارم ولی بازم ی حرفا و کارایی میشه ناراحت میشم..البته من فقط یبار گله کردم ازش دیدم طرف مامانشو میگیره دیگه چیزی بهش نمیگم..تنها امیدم اینه زیر یه سقف رفتیم بهتر شه