2777
2789
عنوان

دیشب با نامزدم اتمام حجت کردم😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم تو یه کوچه هستیم.ولی زیاد نمیرم دلیل نمیشه که چون نزدیکی هر روز بری دستبوسشون

اولش سخت بود مقاومت میکردن فک میکردن در خونم باید همیشه باز باشه  ولی من جاریمم تو همین ساختمونه ولی  چون شوهرم همکاری میکرد باهم خداروشکر  الان عادت که کردن هیچ مادر شوهرم به همه گفته عروس کوچیکه  از پس کارایه  خودش بر میاد  همه جوره 

یعنی مرده شور اونایی رو ببره ک میگن جدا شو ... انگار خاله بازیه مث آب خوردن میگن جداشو ... همه با ما ...

ینی واقعا گل گفتی. بابا اینا خودشونم زندگی نمی سازن. تا تقی ب توقی میخوره سریع میرن سراغ طلاق.  اصلا ب حرف این جور ادما نشو استارتر. آخه آدم سر دوتا بشقاب شستن طلاق میگیره😂😂😂😂

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

عزیزم منم دقیقا شرایط تو رو داشتم. همش شک داشتم که تمومش کنم ولی از آیندم میترسیدم. گفتم عروسی کنیم بهتر میشه؛ ولی نشد. دخالتها و بی احترامیهای  خانوادش صد برابر بیشتر شد. 

الان با یه بچه انقدر پشیمونم که چرا همون اول بهم نزدم باهاش. 

تو رو خدا بیشتر فکن. ❤❤

عزیزم اگه میتونی کمتر خونشون برو اینجوری احتراما بیشتر حفظ میشه.  خیلی ها از این مشکلات دارن بعضیا با دعوا و جر و بحث ،بعضیا با گذشت و شناخت رفتارها و روحیاتِ خانواده ی شوهر، یاد میگیرن چه جوری رفتار کنن. بعضیا باطلاق این مشکلو حل میکنن بعضیا هم هیچ کاری نمیکنن و همه چیزو به زمان میسپرن و بعدها پشیمون میشن. همه اینا بستگی به این داره که چقدر خودتو میشناسی   

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
توخانواده ی شوهرمن رسمه اگه کسی غذاپخت دیگه ظرف نباید بشوره من گاهی غذا میپزم خواهرشوهرم ظرف میشوره ...

چی بگم والا درست میگی من با توجه به شخصیت و مدل خودم گفتم ما تو خونه خودمون مامانم نزاشته دست به سیاه سفید بزنیم یا خودش انجام داده یا کارگر واقعاااا برام توهینه برم یه جا ازم توقع کار داشته باشن البته خودم خونه دوستام میرم یا فامیلی جایی خیلی کمک میکنم ولی اینکه بخواد تبدیل به وظیفه ام شه و ازم توقع داشته باشنو نمیتونم تحمل کنم

یعنی مرده شور اونایی رو ببره ک میگن جدا شو ... انگار خاله بازیه مث آب خوردن میگن جداشو ... همه با ما ...

شوهری که از الان بگه حسودی و ب خانواده ام حسادت می‌کنی ارزش نداره یک دقیقه باهاش زیر سقف زندگی کنی . 

حداقل واسه خودمون ی ذره ارزش قایل باشیم بد نیست .

کاربر قدیمی هستم.