بچه ها دیروز با نامزدم حرف زدم گفتم که تو همیشه پشت خانوادتی طرفدار اونا هستی همیشه حقو به اونا میدی همیشه دوست داری من به اونا محبت کنم و اونارو راضی نگه دارم وقتی میبینی من تنها ظرف میشورم ولی بقیه راحت فیلم میبینن یه حرف نمیزنی و ناراحت نمیشی ولی کافیه من یه لحظه زمین بشینم.اگه کسی بهم بی احترامی کنه توجیه میکنی و لی به من سر کوچکترین چیز تذکر میدی بهش گفتم سر اونا اشک من درمیاد ولی دوست نداری اونا برنجن .گفتم منم این رفتاراتو میبینم بهت سرد میشم و دوست داشتنم کم میشه بهت .گفتم که من سر تو همیشه با خانوادم میجنگم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما ایرانی ها جرا اینقدر مشکل دارید با مادر شوهراتون
شما مگه کجایی هستی؟
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
خب خیلی زیاد میری.سعی ماهی دو سه بار بیشتر نری احترامت بیشتره.شب هم اصلا نمون.بزار مثل مهمون باهات برخورد بشه
از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
دقیقا مثل بابای من . با اینکه الان با عمه ها و عمو قهریم . خودشم قهره . ولی ما جرات نمیکنیم اسم یکی ...
ما دیگه از بس گند زدن به زندگیمون و بابامم فهمیده که مقصر اونا هستن دیگه الان اگه چیزی بگیم چیزی نمیگه.
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕