2777
2789
عنوان

دیشب با نامزدم اتمام حجت کردم😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ایرانی ها جرا اینقدر مشکل دارید با مادر شوهراتون

شما مگه کجایی هستی؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
اخ حرف دلمو زدی.من ب‌ خونوادش حتی بیشتر از مامانو بابای خودم احترام میزارم ولی بازم ی حرفا و کارایی ...

دقیقا شرایط منه به مامان بیچارم اصلا کمک نمیکنمااا

خوش بحالت من یه روز درمیون میرم 

خب خیلی زیاد میری.سعی ماهی دو سه بار بیشتر نری احترامت بیشتره.شب هم اصلا نمون.بزار مثل مهمون باهات برخورد بشه

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
این مدل مردا به مرور زمان بدترم میشن، بابای من گند زده به گل زندگیمون بخاطر خانواده اش.

دقیقا مثل بابای من . با اینکه الان با عمه ها و عمو قهریم . خودشم قهره . ولی ما جرات نمی‌کنیم اسم یکیشون بیاریم . بدجور قاط میزنه

کاربر قدیمی هستم.   
دقیقا مثل بابای من . با اینکه الان با عمه ها و عمو قهریم . خودشم قهره . ولی ما جرات نمی‌کنیم اسم یکی ...

ما دیگه از بس گند زدن به زندگیمون و بابامم فهمیده که مقصر اونا هستن دیگه الان اگه چیزی بگیم چیزی نمیگه.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
پسری که اینقدر وابسته خانواده اش باشه بدرد زندگی نمیخوره . همه اعضای خانواده اش آدم حسابی حساب می‌ک ...

آره والا شوهر هم شوهر من بیست و دو سالشه بدون اجازه من حق نداره آب بخوره 😆😆😆😆

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍